Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum bulundugum yerde kadın doguma randevu bulmak cok zorFazla artmış sanki ikiz olabilir mi acaba
Özel hastane var mı oraya randevu alın olmadı uzun süreye atarsa randevuyu en azından kontrol edilmiş olursunbilmiyorum bulundugum yerde kadın doguma randevu bulmak cok zoracil de doktor haftaya kese görünür dedi ama basından savarcasına idi bilemedim kafam karıstı
Gece gidin ve acilden giriş yapın. Hamileyim ve ağrım var diyin. Nöbetçi kadın doğum uzmanı veya asistanı mutlaka olur hastanede. Belki insafa gelip bakarlar. Olmazsa da şansınızı denemiş olursunuz.bilmiyorum bulundugum yerde kadın doguma randevu bulmak cok zoracil de doktor haftaya kese görünür dedi ama basından savarcasına idi bilemedim kafam karıstı
Hayırlı olsun artışınız güzel hayırlısı ile kucağınıza almayı Allah nasip etsinmerhaba kızlar
Çarşamba gunu yapılan testte deger 66 bugun ( cuma ) degerim 245 normal mi?
Yakin bir ilcede varmış ozel hastane randevu için deneyeceğim şansımıÖzel hastane var mı oraya randevu alın olmadı uzun süreye atarsa randevuyu en azından kontrol edilmiş olursun
Cok mantıklı denemekten zarar gelmezGece gidin ve acilden giriş yapın. Hamileyim ve ağrım var diyin. Nöbetçi kadın doğum uzmanı veya asistanı mutlaka olur hastanede. Belki insafa gelip bakarlar. Olmazsa da şansınızı denemiş olursunuz.
Insallah canımGayet güzel. Haftaya kese görünür![]()
Gercekten mi iki kat denilince fazla sandim panik yaptim doktorda aydinlatici bilgi vermeyince korktum. Aminn Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun artışınız güzel hayırlısı ile kucağınıza almayı Allah nasip etsin![]()
Özelde bulursunuz inşallah zor olmaz diye düşünüyorumYakin bir ilcede varmış ozel hastane randevu için deneyeceğim şansımı
inşallahÖzelde bulursunuz inşallah zor olmaz diye düşünüyorum
2 kat ve üstü artış iyidir tabi ki . Az artması kötüGercekten mi iki kat denilince fazla sandim panik yaptim doktorda aydinlatici bilgi vermeyince korktum. Aminn Allah isteyen herkese nasip etsin![]()