BETA HCG ARTIŞI BAKAR MISINIZ

sedaedaaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
24
2
6
25
Merhaba beta hcg
16.12=345.1
18.12=683.1
690 olması gerekiyordu biraz üzüldüm sizce bi sorun olur mu geçen ay kimyasal yaşadığım için endişeliyim birde bu testi ne zamana kadar bakmam gerekir ?

690 olması gerekmiyor, en az %60-66 artış gerekiyor sizinki de artmış zaten o kadar :) hayırlı olsun 🙏🏿

Yüzde 90 kadar artmış sonucunuz pozitif
1 hafta kadar bekleyin (biliyorum dayanması zor)
Testi tekrar edip doktora gidin kese de görünür

Adet gecikmesinin 7. Günü kan tahlilinde beta hcg değerim 200 çıktı ultrasonda görmek için ne kadar beklemeliyim lütfen yardımcı olabilir misiniz

Beta hcg değerim 200 ultrasonda keseyi görmek için ne kadar beklemeliyim
Yüzde 90 kadar artmış sonucunuz pozitif
1 hafta kadar bekleyin (biliyorum dayanması zor)
Testi tekrar edip doktora gidin kese de görünür
Testi tekrar etmiycem bidaha kan vermiycem çok psikolojimi bozuyor artacağına inanıyorum direk ultrasona gidicem pazartesi günü

Adet gecikmesinin 7. Günü kan tahlilinde beta hcg değerim 200 çıktı ultrasonda görmek için ne kadar beklemeliyim lütfen yardımcı olabilir misiniz
Değer 1600 civarı görünür.
Testi tekrar etmiycem bidaha kan vermiycem çok psikolojimi bozuyor artacağına inanıyorum direk ultrasona gidicem pazartesi günü
Dayanabilirseniz en doğrusu pazartesi doktora gitmek.
Ben 5 idrar 5 de kan tahlili yaptırmıştım 😁

Değer 1600 civarı görünür.
Dayanabilirseniz en doğrusu pazartesi doktora gitmek.
Ben 5 idrar 5 de kan tahlili yaptırmıştım 😁
Bi önceki kaybim olması bende onda öyle yapmıştım o yüzden çok ürküyorum şimdi de kese gözükür mü bebek gözükür kalp atışı olur mu diye düşünüyorum kadın doğum acile gittim 12 haftalık gebelikte kalp durması vardı bi Kadın çok etkilendim çok ağlıyordu ben 2yıl uğraştım bu gebelik için bekledim gebe olunca herşey biticek sanıyordum sonrası da zormuş

Bi önceki kaybim olması bende onda öyle yapmıştım o yüzden çok ürküyorum şimdi de kese gözükür mü bebek gözükür kalp atışı olur mu diye düşünüyorum kadın doğum acile gittim 12 haftalık gebelikte kalp durması vardı bi Kadın çok etkilendim çok ağlıyordu ben 2yıl uğraştım bu gebelik için bekledim gebe olunca herşey biticek sanıyordum sonrası da zormuş
Bilmez miyim. İlk 5 yıl sonra gebe oldugunu öğrendim ama dış gebelikti. Artık test yaptırmaktan bikmistim.ve pozitif görmekten korkar olmuştum. Negatife dönmezse ameliyat olacaktım.
İkinci gebeliğin 9 sene sonra oldu arada yaptirdigim idrar ve kan testlerinin sayısını hatırlamıyorum bile
Sif bu gebelikte 5 idrar 5 kan yaptırdım ki arada ultrasona da girdim

Ama şunu soyliyeyim pozitif görünce bitmiyor aslında yeni başlıyor.
Değer artacak mı
Kese var mı
Boş mu dolu mu
Kalp atışı var mı
.....
Derken son haftalarda bile endişe devam ediyor

Bilmez miyim. İlk 5 yıl sonra gebe oldugunu öğrendim ama dış gebelikti. Artık test yaptırmaktan bikmistim.ve pozitif görmekten korkar olmuştum. Negatife dönmezse ameliyat olacaktım.
İkinci gebeliğin 9 sene sonra oldu arada yaptirdigim idrar ve kan testlerinin sayısını hatırlamıyorum bile
Sif bu gebelikte 5 idrar 5 kan yaptırdım ki arada ultrasona da girdim

Ama şunu soyliyeyim pozitif görünce bitmiyor aslında yeni başlıyor.
Değer artacak mı
Kese var mı
Boş mu dolu mu
Kalp atışı var mı
.....
Derken son haftalarda bile endişe devam ediyor
Alalh yardımcımız olsun inşallah bol bol dua ediyorum sadece

Merhaba beta hcg
16.12=345.1
18.12=683.1
690 olması gerekiyordu biraz üzüldüm sizce bi sorun olur mu geçen ay kimyasal yaşadığım için endişeliyim birde bu testi ne zamana kadar bakmam gerekir ?
merhaba benim de 13.12 de 97 idi 20 sinde 1408 olmuş iyi mi kötü mü bilmiyorum yarın bir daha kan vericem 2. gebeliğim ilki kalbi durmuştu. 2. inşallah sağlıklıdır ama bende bulantı falan yok göğüslerim çok hassas sadece arada kasıklarım agrıyor sizin belirti avr mı

merhaba benim de 13.12 de 97 idi 20 sinde 1408 olmuş iyi mi kötü mü bilmiyorum yarın bir daha kan vericem 2. gebeliğim ilki kalbi durmuştu. 2. inşallah sağlıklıdır ama bende bulantı falan yok göğüslerim çok hassas sadece arada kasıklarım agrıyor sizin belirti avr mı
Men sonuç nedir sizde gebelik varmı inşallah vardır

Back
X