Beta hcg artışı hakkında

xoxcxuxk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
140
3
96
Yalova
Merhaba kızlar 30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim 3 eylülde keseyi gördüm ama 8 eylülde kahverengi lekelenmem oldu. 9 eylülde doktora gittim tekrar alttan muayene ile keseye baktı sata göre geriden geliyo hamilelik 2 hafta kadar. Kan testi yaptım 1800 çıktı bugün yine kan testi yaptım 2150 çıktı doktor doğumdaymış ama asistan bi sıkıntı var dedi 1 saat sonra arayacağım bakalım ne söyleyecek. Leke devam esiyor. Progestan içiyorum. Rabbim hayırlısın versin inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inşllh canım ama bu lekelenme gerçekten de kafa karıştırıyor inşllh bir problem yoktur..

Son düzenleme:
İnşallah canım hiç hamilelik belirtimde yok bu arada beklemek zor iş. Allahım sabır versin:26:

benimde ilk usg me göre 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık cıkmıştı.6 haftalıkken ilk lekelenme yaşamıştım.iğne serum hap dinlenme ile gecti şükürler olsun.1800 cıkan testi ne zaman yaptınız.bir artış var ,asistanların dediğini pek kafaya takmayın benden söylemesi doktorunuz en iyisini söyler.inşallah gebeliğniz sağlıklı bir şekilde devam eder

Rumeysamustafa inşallah olumlu sonuçlanır. 1800 lük sonucu dün sabah yaptırdım 10 dk sonra doktora telefon edicem ne dicek çok merak ediyorum.

Bu arada senin doğuma çok az kalmış sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Bende raporluyum yatıyorum hep. Progestan kullanıyorum. Kısmetimizde ne varsa razıyız.

Şimdi konuştum ama yine asistanla doğumdaymış dr asistan anlatmış sonuçları. Dr bey takibe devam demiş cumartesi tekrar çağırdı. Allahım sabırlar versin o güne kadar.

şimdi konuştum ama yine asistanla doğumdaymış dr asistan anlatmış sonuçları. Dr bey takibe devam demiş cumartesi tekrar çağırdı. Allahım sabırlar versin o güne kadar.

şu durumda yapılcak başka bişey yok beklemek cok zor inan seni cok iyi anlıyorum.bol bol dinlen mecbur kalmadıkca kalkma ayağa gerisi takdiri ilahi.evet canım az kaldı doğuma şu anda da azcık gine ağrılarla boğuşuyorum Inşallah sende boğuşcan zamanın gelince.bol bol dua oku

Arkadaşlar bugün kontrole çağırmıştı dr. yaklaşık 2 gündür biraz pembe sonra çamurlaşan akıntılarım vardı. Sabah tekrar beta hcg istedi ve detaylı ultrasondan baktırdı malesef kese gelişememiş. Bozuk gebelik olmuş. İstersen bekliyelim istersen kürtaj yapalım dedi. Düşük yapmayı beklemek istemedim o yüzden kürtaj oldum. Bu arada pazartesi kesenin boyutu 0,65 cm di bugün 0,47 :26:cm olmuş. Kısmet değilmiş artık ama yaşta ilerleyince daha stresli oluyomuş bu işler birde panik bozukluğum var. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…