BETA HCG ARTIŞI İKİYE KATLANMIYOR

dnsduru1516

biricik oğlum Yaman'ımmmm
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
1.153
1.024
83
arkadaşlar merhaba, ben tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer edilmişti
transferimin 10. günü kanda beta 156, 12. gün 400, 14. gün 647 çıktı,
normalde 400ken iki gün sonra 800e çıkması gerekirdi ama 647 çıktı.... ultrasonla da henüz bakılamıor çok korkuyorm benzer durumda olup sağlıkla kucağına alan var mı

arkadaşlar merhaba, ben tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer edilmişti
normalde 400ken iki gün sonra 800e çıkması gerekirdi ama 647 çıktı.... ultrasonla da henüz bakılamıor çok korkuyorm benzer durumda olup sağlıkla kucağına alan var mı
Canım iki embriyo transfer edilmiş belki biri sonradan kaybolmustur değer ondan öyle çıkmıştır
Hem değer tam iki katı değil %60 artması yeterli
Benim de tek embriyo dan ikiz olmuş ama değerim iki kati artmamisti ikiz olduğu halde
238,452 ve 801 çıkmıştı ve şuan herşey normal ilerliyor

Canım iki embriyo transfer edilmiş belki biri sonradan kaybolmustur değer ondan öyle çıkmıştır
Hem değer tam iki katı değil %60 artması yeterli
Benim de tek embriyo dan ikiz olmuş ama değerim iki kati artmamisti ikiz olduğu halde
238,452 ve 801 çıkmıştı ve şuan herşey normal ilerliyor
inşallah benim de öyle ilerler canım ya... sen ikiz olduğunu nasıl öğrendin? ilk günkü değere göre hesaplarsam 10. gün 156 14. gün 647 normal oluyor ama o aradaki 400 canımı sıkıyor acaba o hatalı olabilir mi ki... hepsini aynı yerde ölçtürdüm aslında bu üçünü...

Ben iki kere kan verdim ilki 310 iki gün sonra 540. Yuzde 70 artmisti. Doktor şupheli gebelik dedi hatta . Çok sukur 12. Haftamız bitti. InşAllah sizin bebeginiz de tutunur hayırlisıyla

Ben iki kere kan verdim ilki 310 iki gün sonra 540. Yuzde 70 artmisti. Doktor şupheli gebelik dedi hatta . Çok sukur 12. Haftamız bitti. InşAllah sizin bebeginiz de tutunur hayırlisıyla

benim hatam 10. gün ve 12. gün yapıldıktan sonra dayanamadım kendi kafama göre gittim bi daha yaptrdım iki gün sonra... şimdi dei içim içimi yiyo yaptırmasam kafam rahat olucaktı ultrason beklicektim işte...

inşallah benim de öyle ilerler canım ya... sen ikiz olduğunu nasıl öğrendin? ilk günkü değere göre hesaplarsam 10. gün 156 14. gün 647 normal oluyor ama o aradaki 400 canımı sıkıyor acaba o hatalı olabilir mi ki... hepsini aynı yerde ölçtürdüm aslında bu üçünü...
Ben ikiz olduğunu kalp atışına gittiğimde öğrendim canım
Tek embriyo olduğu için ikiz beklemiyorduk kese de tek gozukmustu başta
Bence ultrasona girene kadar stres yapma boşuna
İki embriyo tutunmuş ve teki kaybolmuştur belki
Bende senin gibi stres yapmıştım olmadı diye bosunaymis
Seninkide yaklaşık %60 artmış gibi zaten sen ultrason gününü bekle

Ben ikiz olduğunu kalp atışına gittiğimde öğrendim canım
Tek embriyo olduğu için ikiz beklemiyorduk kese de tek gozukmustu başta
Bence ultrasona girene kadar stres yapma boşuna
İki embriyo tutunmuş ve teki kaybolmuştur belki
Bende senin gibi stres yapmıştım olmadı diye bosunaymis
Seninkide yaklaşık %60 artmış gibi zaten sen ultrason gününü bekle
inşallah canım doktora şimdi ulaştım iki gün sonra tekrarla dedi yarın büyük gün bakalım inşallah güzel artmıştır

Sonucta artışların güzel. Baya iyi. 5 gün sonra falan kese gözukur. Hayırlısı olsun inşallah. İçini ferah tut. Iyı düşün canım iyi düşün

Kızlar cok tesekkür ederim desteğinize 🙏 dün aksam yani 15. Gün tekrarladım 1170 çıktı doktor gayet iyi dedi şimdilik sıkıntı yok cok sukur insalşah haftaya cts keseyi görürüz randevum o zamana

sonuclarin gayet normal neden endiselendin allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik olsun ins birazdaha sabırlı ol 1 hafta sonra ultrasonda kese gozukur

Back
X