Beta hcg artışı. Lütfen bakar mısınız?

Ben tek Siz hepiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
145
19
13
28
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce akşam 6 da kan verdim çocuk kan alma bölümünde beta hcg 3100 çıktı. Bugün saat 1 de kan verdim kadın doğum kan alma yerinde 4250 çıktı. Saat farkından dolayı ve değişik bölümlerde kan alındığı için yükselme olmamış olabilir mi? Aynı hastane ama farklı bölümlerde kan alındı. Çok moralim bozuk sağlıksız gibi:KK43:

Bu arada 2 gün önce yaptığım test ikisi aynı koyulukta çıktı. Bugün yaptığım da t çizgisi daha koyu çıktı yani teste göre artış var. Ama kanda neden öyle çıktı çok moralim bozuldu

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce akşam 6 da kan verdim çocuk kan alma bölümünde beta hcg 3100 çıktı. Bugün saat 1 de kan verdim kadın doğum kan alma yerinde 4250 çıktı. Saat farkından dolayı ve değişik bölümlerde kan alındığı için yükselme olmamış olabilir mi? Aynı hastane ama farklı bölümlerde kan alındı. Çok moralim bozuk sağlıksız gibi:KK43:
Aynı saatte olmalı ve hastane aynı olmasından ziyade cihaz aynı mı o önemli. Beta yüksek kese gözükür bence kan vermek yerine dr gidip muayene olabilirsiniz. Ben 3000de gidip keseyi görmüştüm tekrarında kan vermedim.

Kese gördükten sonra betaya bakmıyorlar.Muayene olun keseye bakılsın.

Aynı saatte olmalı ve hastane aynı olmasından ziyade cihaz aynı mı o önemli. Beta yüksek kese gözükür bence kan vermek yerine dr gidip muayene olabilirsiniz. Ben 3000de gidip keseyi görmüştüm tekrarında kan vermedim.
2 gün önce doktor karından baktı görülmedi. İlk hamileliğimde de görülmemişti 2 hafta bekleyip öyle gitmiştim görülmüştü. Şimdiden gidip baktırmak istemiyorum görünmez felan onun stresiyle de sürekli düşünür dururum sağlıksız mı diye. O yüzden bekleyeceğim 2 hafta. Ama 2 gün sonra tekrar gidip kan vereceğim

Back
X