Beta hcg artışı sıkıntılı

theiaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
109
107
103
Merhaba arkadaşlar,

daha öncesinde 3 kez düşük yaşadım şimdi tekrar cumartesi günü adet olmadım
Beta hcg yaptırdım 66
İki gün sonra 130 çıktı hadi şükür iyi ilerliyo derken
İki gün sonra tekrar yaptırayım dedim 11:30 da 142
14:30 da yaptırdım 178 çıktı ne yapayım şimdi :( 3 saatte bu kadar artarmı iki günde 12 artarken? böyle değerleri olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı yoksa yine 4. Düşük mü olacak çıldırcam artık 😢

Aynı hastanede veriyorsun değil mi? %60 artış olması yeterli aslında ama 130dan 142 düzensiz. :(

Merhaba arkadaşlar,

daha öncesinde 3 kez düşük yaşadım şimdi tekrar cumartesi günü adet olmadım
Beta hcg yaptırdım 66
İki gün sonra 130 çıktı hadi şükür iyi ilerliyo derken
İki gün sonra tekrar yaptırayım dedim 11:30 da 142
14:30 da yaptırdım 178 çıktı ne yapayım şimdi :KK43: 3 saatte bu kadar artarmı iki günde 12 artarken? böyle değerleri olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı yoksa yine 4. Düşük mü olacak çıldırcam artık 😢
Canım genelde düzenli artmayınca bir sorun oluyor. Düşük veya dış gebelik olabilir. Düzenli takip yap. Doktorun ne dedi?

142 cıkan doktor cuma günü de ver eğer iki karı çıkarsa normal diyip ilerleyeceğiz yoksa kimyasal diyorum ben dedi
Saat 14:30 da tekrar baska yerde kan verdim 178 çıktı o daha iyi konustu cuma iki katı olursa bakıcaz yoksa ilaçlarını bıraktırcam dedi :(

İkisinide farklı hastanelerde verdim iki günde 12 artan 3 saatte 30 artarmı :KK43:
Farklı hastane sonuçlarına güvenme derim küçük değerlerde sapma olabiliyor. Son verdiğin yere göre iki gün sonra aynı saatte yap takibini ondan olabilir düzensizlik

Takip için tahlillerinizi aynı hastanede yaptırın. Cihaz farkı oluyor. Bu şekilde takip doğru olmaz.

Biyokimyasal gebelik olmuş ne yazık ki. Zaten düşüp tekrar artarsa da dış gebelik diyorlar genelde. Eğer sorunlu gebelikse değer sıfıra yaklaşınca adetle atarsınız umarım. Diğer türlü sıkıntılı olabiliyor.

Biyokimyasal gebelik olmuş ne yazık ki. Zaten düşüp tekrar artarsa da dış gebelik diyorlar genelde. Eğer sorunlu gebelikse değer sıfıra yaklaşınca adetle atarsınız umarım. Diğer türlü sıkıntılı olabiliyor.
Yine de cuma gününü bekliyorum inşallah artış olur :(

İnşallah korktuğun gibi olmaz düşüklerin hepsi kimyasal mı oldu yoksa kese falan olusmusmuydu hic

İnşallah korktuğun gibi olmaz düşüklerin hepsi kimyasal mı oldu yoksa kese falan olusmusmuydu hic
Hiç kimyasal düşüğüm olmadı ki, ilki 6 haftalıkken kanamayla düştü kalbi atıyodu daha. ikincisi 7 haftalık karnımda kalbi durdu. 3. boş gebelik şimdi bilmiyorum :(

İnşallah canım mucize olsun istiyorum Rabbime dua ediyorum bol bol.
Böyle yaşayan yokmu acaba bi umut olur belki bana da :KK43:
Zor cnm senin ne hissettiğini anlıyorum benim de 2 dusugum var rabbim inşallah hayırlısını uzun ömürlü evlat nasip etsin bize ve isteyen herkese 🤲🙏

Hiç kimyasal düşüğüm olmadı ki, ilki 6 haftalıkken kanamayla düştü kalbi atıyodu daha. ikincisi 7 haftalık karnımda kalbi durdu. 3. boş gebelik şimdi bilmiyorum :KK43:
genetik test yaptırdın mı canım çok zor böyle psikolojik olarak

Hiç kimyasal düşüğüm olmadı ki, ilki 6 haftalıkken kanamayla düştü kalbi atıyodu daha. ikincisi 7 haftalık karnımda kalbi durdu. 3. boş gebelik şimdi bilmiyorum :KK43:
Canım benimde bir kaybım var Rabbim korktuğuna uğratmasın iyi düşün iyi olsun

Back
X