Beta hcg artışı sizce nasıl

Glcn19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
688
286
103
37
Merhaba arkadaşlar cuma günü 158.98 değer ile hamile olduğumu öğrendim bugün ise 256.07 çıktı sizce yükseliş nasıl benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız

Merhaba arkadaşlar cuma günü 158.98 değer ile hamile olduğumu öğrendim bugün ise 256.07 çıktı sizce yükseliş nasıl benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız
2 gunde bir en az %60 artmasi gerek degerin, sizinki de artmis bence iyi değeriniz. %60 252 yapar sizinki 256

2 gunde bir en az %60 artmasi gerek degerin, sizinki de artmis bence iyi değeriniz. %60 252 yapar sizinki 256
Sabah devlet hastanesine lekelenmem olduğu için gittim kan tahlili tekrarlandı 527 çıktı kese gözükmedi aktif kanama varken ilaç yaşamam 2 gün sonra tekrar gel dedi kafam karıştı kanama varken değer böyle yüksekken neden ilaç yazılmadı anlamış değilim

Kese gözükmediği icin dıs gebelik ihtimali oluyor ondan ilac yazamıyolar hem de değeriniz en az 3000 gelmeli kese icin

Benim 2000de kese nokta gibi göründü ondan 4 gun sonra net bir sekilde gorundu. 527de zaten gorunmez. Lekelenme olmasi da her zaman kotu degildir ama siz yine de baska bir doktora daha gorunun bence.

Benim 2000de kese nokta gibi göründü ondan 4 gun sonra net bir sekilde gorundu. 527de zaten gorunmez. Lekelenme olmasi da her zaman kotu degildir ama siz yine de baska bir doktora daha gorunun bence.
Valla canım eşimin tayini nedeni ile ağrıdayım burda doğru düzgün Dr de hastanede yok. Hayır kan pıhtılaşması var dedim onun için bile ilaç yazmadı

Valla canım eşimin tayini nedeni ile ağrıdayım burda doğru düzgün Dr de hastanede yok. Hayır kan pıhtılaşması var dedim onun için bile ilaç yazmadı
Benim bildiğim hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğne yada ilaca başlatması gerekirdi yani çevremde aynı durumda olan insanlar en azından kullanıyorlar ilk hamileliğiniz mi?

Benim bildiğim hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez iğne yada ilaca başlatması gerekirdi yani çevremde aynı durumda olan insanlar en azından kullanıyorlar ilk hamileliğiniz mi?
2015 de 1 tane zorunlu kürtajım var onuda sayarsak 2.gebelik. Ever biliyorum benim kuzenimin elimde kullandı biliyorum bakalım gidebilirsem özele gidicem riske atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…