Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün var arada ama tam iki günde dolmadı bana dua eder misiniz 4 gündür bir kanamam oldu doktor düşük yapicam sandı ilaçlar iğne vuruldum beta düşecek mi dedi çok şükür düşmedi yükseldi ama iki katı değil işte çok tuhaf şeyler yaşıyorumiki, günde bir %60 artması gerek canım 1000 'lerde olması gerek ama çok düşük değil iki ğünmu var arada. cuma günü tekrar ver canım stres yapmna yükselir
canım benim stres yapma lütfen tamam demesi kolay değil ,bende şu an yapıyorum .ama bak yükselmiş düşmemiş sen cuma günü tekrar yap yada dayanamam dersen yarın yap.Allahın izniyle bir şey olmayacakİki gün var arada ama tam iki günde dolmadı bana dua eder misiniz 4 gündür bir kanamam oldu doktor düşük yapicam sandı ilaçlar iğne vuruldum beta düşecek mi dedi çok şükür düşmedi yükseldi ama iki katı değil işte çok tuhaf şeyler yaşıyorumsa
İnşallah dış gebelikten şüpheleniyolar bu sefer de çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsuncanım benim stres yapma lütfen tamam demesi kolay değil ,bende şu an yapıyorum .ama bak yükselmiş düşmemiş sen cuma günü tekrar yap yada dayanamam dersen yarın yap.Allahın izniyle bir şey olmayacak
amin canım Allahın izniyle alacağız bebeklerimizi kucağımıza dua edelim.bebeğimizi strese sokmayalımİnşallah dış gebelikten şüpheleniyolar bu sefer de çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun
Amin canım dua ediyorum yarın gece 00 da kan vericem yine beta hcg 1600 oluncaya kadar gözükmez dedi doktor kese kesenin gözüküp gozukmemesi önemli sadeceA
amin canım Allahın izniyle alacağız bebeklerimizi kucağımıza dua edelim.bebeğimizi strese sokmayalım
görünür canım merak etme,sen stres yapma yeterAmin canım dua ediyorum yarın gece 00 da kan vericem yine beta hcg 1600 oluncaya kadar gözükmez dedi doktor kese kesenin gözüküp gozukmemesi önemli sadece
Yapmıyorum tamam sözgörünür canım merak etme,sen stres yapma yeter
tamam canım haber ver olurmuYapmıyorum tamam söz
DIŞ GEBELİK tanisi konuldu ilaç tedavisi baslanildiMerhaba sonucunuz nedir acaba
Diş gebelikte beta çok hızlı yükseliyor demişti ama bu nasıl oldu ki hay Allah yaDIŞ GEBELİK tanisi konuldu ilaç tedavisi baslanildi