Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada 1 gun mu var 2 gunmu? mısal ayın 24unde 64 se 26sında 110 olsa 27 sınde ortalama 150 cıkar yanı aslında normal. bıdaha test yaptırırken arada 1 3 5 gun gıbı teklı gun olmasına dıkkat edersen kafan karısmanz. mın yuzde 60 48 saatte artıs olmak zorunda. . eger 24 le 26 olcumlrerı gıbı soyledıysen mısal o zaman zaten normal hıc mınımum algılamadan cok ıyı sayı olurmerhabaa 26 si adt gunumdu beta hcg degerim 64 cikti 2 gun sonra 150 sizce degerim normalmi 2 kez kimyasal gebelik gecirdim
25.12.2019 da kan verdim 64 cikti bugun yani 27.12.2019 da 150 cikti cok korkuyorum aynisi olucak diyearada 1 gun mu var 2 gunmu? mısal ayın 24unde 64 se 26sında 110 olsa 27 sınde ortalama 150 cıkar yanı aslında normal. bıdaha test yaptırırken arada 1 3 5 gun gıbı teklı gun olmasına dıkkat edersen kafan karısmanz. mın yuzde 60 48 saatte artıs olmak zorunda. . eger 24 le 26 olcumlrerı gıbı soyledıysen mısal o zaman zaten normal hıc mınımum algılamadan cok ıyı sayı olur
ay kızzzzzzzz25.12.2019 da kan verdim 64 cikti bugun yani 27.12.2019 da 150 cikti cok korkuyorum aynisi olucak diye![]()
insallah cok tesekkur ederimArtış gayet normal inşallah sağlıcakla kucağına alırsın![]()
2 kez yasynca cok korktm ama doktor cok cok iyi bi deger degil dedi biraz bekleyip oyle gidicem erken ogrenmek cok kotu yinede icimi cok rahatlattiniz cok tesekkur ederim allah razi olsunay kızzzzzzzzarada 1 gun var e 2 ye katlaması lazımıs ya zaten . senınkı 3 luyecekmıs
kımyasal da dusuk te tekrarlancak dıye bısey yok canım benım korkma. bak cok guzel artıs olmus allah bozmasın saglıcakla buyusun de kalbını dınle ınsallah .)) ıcını ferah tut. ben cok begendım artısını masallah masallah
![]()
selam canim umuyorum ikimizinde sonucu guzel olur daha once yasadik diye korkuyoruz hamilelik belirtin var miSlm aynı durumda sayılırız.
Benim 27kasim son adet olduğum gündü.
23aralık gibi olmam gerekiyordu. Dün idrar testi yaptım positiv çıktı. Bugün kan testi yaptırdım 62 değerim ve bana çok düşük geldi doktor dahs çok yenidir dedi salı tekrar gideceğim. Bende ilk hamilelikte boş gebelik geçirdim.ikinci gebelikte kizim oldu. Daha sonra iki kere kimyasal gebelik yaşadım buda olmayacak diye korkuyorum.
cümlemızden razı olsun. artış gayet de guzel. sen ıcını rahatlatmak ıcın pazartesı yada salı tekrar test yaptır . hıc de dusuk degıl deger. doktorun da ıyısı var bı de lömlömü var. bazı doktorlar yeterlı artmadgında bıle bı test daha yapıp ona gore kesın bısey soyluyo senınkı de masallah 5 kat ıstıyomus da olmamıs2 kez yasynca cok korktm ama doktor cok cok iyi bi deger degil dedi biraz bekleyip oyle gidicem erken ogrenmek cok kotu yinede icimi cok rahatlattiniz cok tesekkur ederim allah razi olsun
cümlemızden razı olsun. artış gayet de guzel. sen ıcını rahatlatmak ıcın pazartesı yada salı tekrar test yaptır . hıc de dusuk degıl deger. doktorun da ıyısı var bı de lömlömü var. bazı doktorlar yeterlı artmadgında bıle bı test daha yapıp ona gore kesın bısey soyluyo senınkı de masallah 5 kat ıstıyomus da olmamısne sacma ınsanın ıcını burkuyolar. sen takılma cıdden cok guzel
selam canim umuyorum ikimizinde sonucu guzel olur daha once yasadik diye korkuyoruz hamilelik belirtin var mi
gaz benimde cok var asiri hmdeInşallah sonuçlar güzel olur :)
Bende iki akşamdır gaz varbaşka bir belirtim yok. Birde adet olacakmışım gibi hiss var yani ağrı şancı yok inşallah gelmezde... senin hamilelik belirtin varmı?
gaz benimde cok var asiri hmdebelim agriyor en cok 1 gunde basim dondu mide bulantimda var ama psikolojik gibime geliyor
hayir yok 2 yillik evliyim 2 kez kmyasal oldu insallah canim haberini bekliyorum bnde pazartesi gidicem yazarimCocuk varmı? Bu gece hiç uyuyamadım çok huzursuz uyudum sabah erkenden uyandım. Eşime kızıma henüz söylemedim salı günü çağırdı doktor kan verecem inşallah artarda yeni yıla mutlu haber vererek gireriz....
Inşallah bu sefer tutunur bebişin. pazartesi bekliyorum haberini mutlaka merak ederim şimdi. Bende gideyim yazarımhayir yok 2 yillik evliyim 2 kez kmyasal oldu insallah canim haberini bekliyorum bnde pazartesi gidicem yazarim
Inşallah bu sefer tutunur bebişin. pazartesi bekliyorum haberini mutlaka merak ederim şimdi. Bende gideyim yazarım
kizlar doktordan ciktim kese gorunmedi buyuk ihtimal yine aynisi olucak cok mutsuzum
Neden öyle düşünüyorsun belki daha çok küçüktür. Hem kan verdin mi?kizlar doktordan ciktim kese gorunmedi buyuk ihtimal yine aynisi olucak cok mutsuzum