Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel artmış hayırlı olsunMerhaba, adetimin geciktiği 5.gün kanda HCG değeri 230 çıktı. 2 gün sonra adet gecikmesinin 8.günü kanda HCG değeri 711 çıktı. Sizce bu artış iyi mi?
Sağolun teşekkürlerÇok güzel hayırlı olsun.
Bilemiyorum tam ama biraz öyle gibi. Ama geç döllenme olmuş olabilir.Merhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
Merhaba şuan durumumuz nasıl? Sağlıklı gebelik mi?Merhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
Evet çok şükür sağlıklı bir şekilde ilerliyor.Merhaba şuan durumumuz nasıl? Sağlıklı gebelik mi?
İlk ölçümden(230) 2 gün sonra ölçtürdüm 2 katından fazla(711) çıkmıştı. Sonrasında zaten doktor muayenesinde de keseyi gördük, kalp atışlarını da duyduk.çok sevindim, baska hangi tarihlerde hcg ölçtürdünüz paylasabiliir misiniz degerlerini rica etsem?
Merhaba şuan durumumuz nasıl sağlıklı gebelikmiMerhabalar, adetimin üzerinden 9 gün geçti ve bugün kan testi yaptım. HCG beta değerim 30 çıktı. Oran çok mu düşük sizce.
Tesekkurlerİlk ölçümden(230) 2 gün sonra ölçtürdüm 2 katından fazla(711) çıkmıştı. Sonrasında zaten doktor muayenesinde de keseyi gördük, kalp atışlarını da duyduk.
Rica ederimTesekkurler![]()
Merhaba şuan durumumuz nasıl sağlıklı gebelikmi
İnşaallah en kısa zamanda Rabbim gönlünüze göre verir.malesef o dönem hamilelik gerçekleşmedi.
İnşaallah en kısa zamanda Rabbim gönlünüze göre verir.
Merhaba şuan durumumuz nasıl? Sağlıklı gebelik mi?
Tebrik ederim, çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Teşekkür ederim. Daha sonra hamileliğim gerçekleşti çok şükür :)