Beta HCG Artışı

TemelinSafinazi

🌸B.K~78.65🌼G.K~69.20🌺H.K~59🌹
Pro Üye
17 Haziran 2017
4.052
14.624
208
Selamlar
Çarşamba günü hcg değerim 37,33
Bugün 162 çıktı
2 güne 4 kattan fazla bir artış var
Sizce normal mi, yardımcı olur musunuz ?

Teşekkür ediyorum yorumunuz için oğlumda ilk 32, 2 güne 92 çıkmıştı ilk zamanlar fazlaca artış olabiliyor sanırım 4 kattan fazla olunca biraz korktum açıkçası
Korkmayın Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin insAllah bu konularda master yapmış biri olarak söylüyorum gayet güzel artış tekrar hayırlı olsun canım

Benim 4 günde 10 kat artmıştı doktora sormuştum normal mi diye çoğul gebeliklerde ve bazı tek gebeliklerde olabiliyor demişti merak etmeyin (Benim tek bebek)
Maşallah bayağı artmış sizin de sağ Salim kucağınıza alın inşallah ben kese ve bebeği görene kadar sanırım anca rahatlarım çok heyecanlı

Maşallah bayağı artmış sizin de sağ Salim kucağınıza alın inşallah ben kese ve bebeği görene kadar sanırım anca rahatlarım çok heyecanlı
Keseden sonra kalp atışı heyecanı oluyor ondan sonra cinsiyet ondan sonra ayda 1 gitmenin verdiği özlem heyecanlar bitmiyor ya ben 3 hafta önce gittim çok özledim bebişimi ya ultrason fotosunu seviyorum size önerim videoya alın ben pişmanım almadım diye

Canım kısmet olursa 2. Çocuğumuz olacak ilk çocuğumda her şeyi cektim cinsiyet balonu bile yaptım çok şükür pişmanlığım yok bu konuda gel gelelim neler yaşadığımı unuttum çektiğim acıları bile

Yaa ne güzel tecrübeli olmak daha iyidir benim ilk gebeliğim her şey yeni bana bide istedik olmadı aşılamayla oldu çok şükür daha da kıymetli benim için Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah ❤

Bizim de yaklaşık iki yılın sonunda oldu bende pko var benim de düşüklerim oldu evet kıymeti biraz daha artıyor sanırım rabbim isteyip de olmayan herkese nasip etsin çok güzel duygular Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin senin de canım

Selamlar
Çarşamba günü hcg değerim 37,33
Bugün 162 çıktı
2 güne 4 kattan fazla bir artış var
Sizce normal mi, yardımcı olur musunuz ?
Merhabalar..değerler bile bu kadar yakın olur mu. Bat 1 Eylüldu aynı tarihte gebe kalmışiz. Çarşamba beta 31 Perşembe 62 cumartesi 148 ve bugün 450 çıktı inşallah sağlıkla kucağımiza alırız siz keseyi gördünüz mü ikiz olabilir mi acaba

Merhaba biraz geç oldu ama evet keseyi gördük cuma günü çok şükür darısı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…