- 9 Mart 2019
- 18
- 2
- 86
- 32
- Konu Sahibi pembe alara
Sevgili

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artışınız 2 katından fazla artmiş biraz evet ama korkulacak birşey yok 2 katı artacak diye bir şartta yok önemli olan ilk değerin altına düşmemesi. Hemen randevu alıp kadın doğuma görünmeniz gerek amaSevgili anneler degerli arkadaslar tecrübelerinize ihtiyacim var 5 gün önce devlette kav verdim ve 887 cıktı 5 gün sonra yani bugün özelde verdim 12827.0 cıktı kafam çok karışık bu artış normal mi yoksa bi sorun mu işaret ediyor allah rızası için yardim edin sevgiler le![]()
Dediğim gibi korkulacak birşey yok benimde 2 katından fazla arttı 5+6 oldum bugün cumartesi gidip keseyi gördük çok şükür. Sizde gidince göreceksiniz inşallah merak edip endişelenmeyinYarın hemen gideceğim bu arada 5hafta3 günlük hamileyim çok endiselendim sabahtan beri araştırmaktan gözlerim sisti
Inşallah kalbim. Iyilikten yana mol gebelik okudum bi yerde o beni çok korkuttuBukadar yüksek değer çoğul gebeliklerde de görülebiliyor. Olumsuz bırsey oldugunu dusunmuyorm. Genede dr a gtmenzde fayda var
Iyi dileklerin icin cok teşekür ederim. Sizinkide hayırli olsun rabbim sağ salim kuşağına almayı nasip ettin amin nerde ne kadar varsa dileğine kovussun.Dediğim gibi korkulacak birşey yok benimde 2 katından fazla arttı 5+6 oldum bugün cumartesi gidip keseyi gördük çok şükür. Sizde gidince göreceksiniz inşallah merak edip endişelenmeyin![]()
Inşallah kalbim. Iyilikten yana mol gebelik okudum bi yerde o beni çok korkuttu
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin inşallahIyi dileklerin icin cok teşekür ederim. Sizinkide hayırli olsun rabbim sağ salim kuşağına almayı nasip ettin amin nerde ne kadar varsa dileğine kovussun.
Amin insallah senin değerlerin kaçtı hatırlıyor musun bacımÇok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
bSevgili anneler degerli arkadaslar tecrübelerinize ihtiyacim var 5 gün önce devlette kav verdim ve 887 cıktı 5 gün sonra yani bugün özelde verdim 12827.0 cıktı kafam çok karışık bu artış normal mi yoksa bi sorun mu işaret ediyor allah rızası için yardim edin sevgiler le. Bu arada 5+2gunluk hamileyim![]()
Ben 3 kere verdin 2 gün aralarla canım ilki 827 ikincisi 1327 sonuncusu 7300 banada ikiz olabilir dendi ama tek kese gördük. Seninki ikiz olabilir belki.Amin insallah senin değerlerin kaçtı hatırlıyor musun bacım
Hiç bilmiyorum. Kafam vok karışık devletle özel referans aralığı farklıdır biliyorum aslında atama özeldekini baz alarak hesaplandığimda kapa taslak adet günümde 1500 falan çıkması gerekiyor. 2 kat artmasını hesap edersem. Âdet günü okadar çıkmasında cok geldi bana allahım yarın nasıl olacak hic bilmiyorumAcaba ikizmi böyle artınca aklıma o geldi
b
Benim hamileligimde de boyle cok artmisti dr yuzde 90 ikiz gebelik olabilir demisti ama olmadi yani tabiki fazla artmasi bir sorun degil yeterki dusmesin sevgilerSevgili anneler degerli arkadaslar tecrübelerinize ihtiyacim var 5 gün önce devlette kav verdim ve 887 cıktı 5 gün sonra yani bugün özelde verdim 12827.0 cıktı kafam çok karışık bu artış normal mi yoksa bi sorun mu işaret ediyor allah rızası için yardim edin sevgiler le. Bu arada 5+2gunluk hamileyim![]()
Ne güzel mahsallah. Darısı isteyenlerin basina❤Ben 3 kere verdin 2 gün aralarla canım ilki 827 ikincisi 1327 sonuncusu 7300 banada ikiz olabilir dendi ama tek kese gördük. Seninki ikiz olabilir belki.
Bence hemen hafta içi doktor için randevu al ama bence güzel bişi kötü değildir diye düşünüyorum artmış en azındanHiç bilmiyorum. Kafam vok karışık devletle özel referans aralığı farklıdır biliyorum aslında atama özeldekini baz alarak hesaplandığimda kapa taslak adet günümde 1500 falan çıkması gerekiyor. 2 kat artmasını hesap edersem. Âdet günü okadar çıkmasında cok geldi bana allahım yarın nasıl olacak hic bilmiyorum
Amin canım inşallahNe güzel mahsallah. Darısı isteyenlerin basina❤
❤ desteğin için tesekur ederimBenim hamileligimde de boyle cok artmisti dr yuzde 90 ikiz gebelik olabilir demisti ama olmadi yani tabiki fazla artmasi bir sorun degil yeterki dusmesin sevgiler
Bir sorun çıkmazsa sizleyim insallahBence hemen hafta içi doktor için randevu al ama bence güzel bişi kötü değildir diye düşünüyorum artmış en azından
2022 temmuz annelerine bekleriz![]()