Beta hcg artışı

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
Kızlar merhaba. Kasım ayında bi kimyasal geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Beklenen bat yarın.
3 Mart 23
4 Mart 52
6 Mart 114

Tekrar aynısı olacak diye korkuyorum sizce artışlarım nasıl ? Haftaya Salı kontrole çağırdı tekrar. Sizce ? Böyle olup artan var mı ben yine 2 güne bi kan vermeyi düşünüyorum salıya kadar

Kızlar merhaba. Kasım ayında bi kimyasal geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Beklenen bat yarın.
3 Mart 23
4 Mart 52
6 Mart 114

Tekrar aynısı olacak diye korkuyorum sizce artışlarım nasıl ? Haftaya Salı kontrole çağırdı tekrar. Sizce ? Böyle olup artan var mı ben yine 2 güne bi kan vermeyi düşünüyorum salıya kadar
Canım gayet güzel artmış, bence sürekli kan verip kendine eziyet etme. Doktorun çağırdığı tarihte keseyi görürsün aksilik olmazsa.

Canım sen sürekli kan versen de olacağı varsa olur zaten. Artışların çok güzel. Bence kötü düşünme, stres de yapmaa hiç. Bundan sonra kan vermeyi bırak. Doktorun çağırdığı tarihte git.😊

Kasımda kimyasal geçirdiğim için korkuyorum 😔
Bende bu ay düşük yaşadım 😔 Sizi anlıyorum ama her şey nasip kısmet elimizde olsa keşke. O yüzden sıkmayın canınızı, boş yere stres yapmayın inşallah bebeğiniz sizinle ben inanıyorum 🤲🏻🤲🏻 Zaten bu kadar erken test yapmak da çok heyecanlandırıyor bende bu ay kaç defa kan verdim kaç defa kaset test yaptım haddi hesabı yok en güzeli bol bol dua edip doktor zamanınızı beklemek bence 🙂

Back
X