BETA HCG ARTISI

VERA88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
43
14
8
37
Hanimlar selamlar.Bat'tan 6 gun once yani 20 Nisanda idrarda gebelik testinde ikinci cizgiyi gordum.Hemen kan verdim ve 12,22 cikti.Cumartesi 22/4 tekrar kan verdim bu defa 51,93 cikti.Pazartesi 24/04 testi tekrarladim bu defa 144 cikti.Sizce nasil yukseliyor?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Hanimlar selamlar.Bat'tan 6 gun once yani 20 Nisanda idrarda gebelik testinde ikinci cizgiyi gordum.Hemen kan verdim ve 12,22 cikti.Cumartesi 22/4 tekrar kan verdim bu defa 51,93 cikti.Pazartesi 24/04 testi tekrarladim bu defa 144 cikti.Sizce nasil yukseliyor?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Bence gayet iyi, hayırlı olsun yavrunuz sağlıkla gelsin♥️

İkiye katladikca sorun yok

onu tam anlayamadim iste.ertesi gun mu ikiye katlanmasi lazim yoksa ikinci gun mu ikiye katlanmasi lazim.bana gore pazartesi 200 olmaliydi.

Merhaba bayanlar
Benim son adet günüm 22 Mart. Sonrasındaki 3 haftada 3 kez test yaptım fakat gebelik çıkmadı. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu ama gecikti ve evde test yaptım.pozitif.. dün de kan testi verdim. Beta hcg >15000 olarak çıktı. Bunu yorumlayabilem var mı acaba?

Çok sevindim canım yapıyorum elimde değil inşallah sağlıklı olur
Bende sat günü 11.05 öğrendim iki güne bir 41 126 diye artti suan 3796 kese randevum yarin insallah hayirli haberler aliriz sende benim gbi erkenden gitme doktora 3000 gör öle git 🤣

Öncelikle hayırlı olsun Rabbım kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende 16 nisanda regl olmam gerekirken olmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bugünde kan testi verdim 55.30 çıktı inşallah senin gibi yükselmeye devam eder

Öncelikle hayırlı olsun Rabbım kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende 16 nisanda regl olmam gerekirken olmadım idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bugünde kan testi verdim 55.30 çıktı inşallah senin gibi yükselmeye devam eder
Bugün betam 564,9.Lütfen rahat ol folik asit kullan ve tadını çıkart.Ben çok stres yaptım sen yapma.Rabbim her isteyene versin..Seninde yavrun sağlıkla gelsin.

Bugün betam 564,9.Lütfen rahat ol folik asit kullan ve tadını çıkart.Ben çok stres yaptım sen yapma.Rabbim her isteyene versin..Seninde yavrun sağlıkla gelsin.
Bende gebelik testimi çift çizgi görür görmez folik asit içmeye başladım daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için birazda olsa tedirginim ama düşünmemeye çalışıyorum senin lekelenmen var mi acaba

Bende gebelik testimi çift çizgi görür görmez folik asit içmeye başladım daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için birazda olsa tedirginim ama düşünmemeye çalışıyorum senin lekelenmen var mi acaba
Hayır yok lekelenmem ama adet sancım oluyo günde bir kaç defa on dakika falan sürüyor

Back
X