Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlerin artışı iyi mi sizce 2 günlük test değil bugün ki verdiğim kan testi dünde ölçtürmüştümBaşka doktorlara da görünsen iyi olabilir.
Ultrason da kese görüldü müArkadaşlarım selamın aleyküm gebeliğimi pazar günü öğrendiğimde 1419 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan testi verdim 2222 çıktı 1 gün sonra 2619 çıkmış doktor gebelik sağlıklı görünmüyor kürtaj yapıcam dedi sizce yaptırmalı mıyım?
İki günde bir iki katı olması gerekiyor diye biliyorum yani 2. Gün verdiğiniz tahlilde beta 2.800 leri bulması gerekirdiDeğerlerin artışı iyi mi sizce 2 günlük test değil bugün ki verdiğim kan testi dünde ölçtürmüştüm
Alttan vajinal ultrasonda az bir şey kese gözüktüUltrason da kese görüldü mü
Bugünde değerim 3833 çıkmış canım ya iyimiBu değerlerle karından da kese görünür başka doktora gidin
Ya kese göründükten sonra artık değere bakmıyolar keseniz göründüyse neden hala değer baktılar karından artık rahat kese görünür keseye baktır biran önceBugünde değerim 3833 çıkmış canım ya iyimi
Kesenin artık boyutuna büyümesine bakıcak ama önceliği kesenin etrafında hafif kanlanma mevcut beklycem dedi bana benim gibi 2 3 takipli hastası varmış umutsuz konuşmadı ama kendini olumsuzada hazırla dediYa kese göründükten sonra artık değere bakmıyolar keseniz göründüyse neden hala değer baktılar karından artık rahat kese görünür keseye baktır biran önce
Hayır yokKızlar vajinal ultrasonun gebelikte bir zararı mevcut mu ?
Ozaman bol bol dinlen yorma kendiniKesenin artık boyutuna büyümesine bakıcak ama önceliği kesenin etrafında hafif kanlanma mevcut beklycem dedi bana benim gibi 2 3 takipli hastası varmış umutsuz konuşmadı ama kendini olumsuzada hazırla dedi