Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gayet normal iki gün arayla yapmaya çalış birde aynı yerde yap normalde iki günde yüzde 60 artması gerekArkadaşlar merhaba ben gebeliği salı günü beta hcg 29 değerle öğrendim bugün benim normalde adet günüm tekrar test verdim 3 buçuk gün gibi bir sure geçti üzerinden beta hcg 79 cikti düşük mü normal mi anlayamadim
Çok teşekkür ederim evet aynı yerde yaptırıyorum pazartesi aynı saatte gideceğim bu seferCanım gayet normal iki gün arayla yapmaya çalış birde aynı yerde yap normalde iki günde yüzde 60 artması gerek
İnşallah sağlıkla ilerlerÇok teşekkür ederim evet aynı yerde yaptırıyorum pazartesi aynı saatte gideceğim bu sefer
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla ilerler
İnşallah çok teşekkür ederimProblem yok, sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet bende şimdi okudum az yükselmiş normal deilKızlar eşim bugün de test verdirdi tam 24 saat geçti 92.5 Çıktı artış çok dusukmus yarın tekrar bakılacak ama kimyasal ya da dış gebelik olma olasılığı var hiçbir şekilde ikiye katlamadi çok uzgunum
Yani artık umarım kimyasaldir diyorum dış gebelik beni çok korkutuyorEvet bende şimdi okudum az yükselmiş normal deil
Evet bende şimdi okudum az yükselmiş normal deilKızlar eşim bugün de test verdirdi tam 24 saat geçti 92.5 Çıktı artış çok dusukmus yarın tekrar bakılacak ama kimyasal ya da dış gebelik olma olasılığı var hiçbir şekilde ikiye katlamadi çok uzgunum
dış gebelikte genellikle fazla yükselme oluyor dıye bılıyorum ben muhtemelen kımyasaldırYani artık umarım kimyasaldir diyorum dış gebelik beni çok korkutuyor
umarım ilk gebeliğim olacakti çok kötü hissediyorum ama bizim kontrolümüz disinda olan şeylere de yapacak birşey yok diyerek toparlamaya çalısacagimEvet bende şimdi okudum az yükselmiş normal deil
dış gebelikte genellikle fazla yükselme oluyor dıye bılıyorum ben muhtemelen kımyasaldır
Herseyin hayırlısı cnm vardır rabbimin bir bildiğiumarım ilk gebeliğim olacakti çok kötü hissediyorum ama bizim kontrolümüz disinda olan şeylere de yapacak birşey yok diyerek toparlamaya çalısacagim