• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artisi

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
136
21
13
Arkadaşlar merhaba ben gebeliği salı günü beta hcg 29 değerle öğrendim bugün benim normalde adet günüm tekrar test verdim 3 buçuk gün gibi bir sure geçti üzerinden beta hcg 79 cikti düşük mü normal mi anlayamadim

Arkadaşlar merhaba ben gebeliği salı günü beta hcg 29 değerle öğrendim bugün benim normalde adet günüm tekrar test verdim 3 buçuk gün gibi bir sure geçti üzerinden beta hcg 79 cikti düşük mü normal mi anlayamadim
Canım gayet normal iki gün arayla yapmaya çalış birde aynı yerde yap normalde iki günde yüzde 60 artması gerek

Kızlar eşim bugün de test verdirdi tam 24 saat geçti 92.5 Çıktı artış çok dusukmus yarın tekrar bakılacak ama kimyasal ya da dış gebelik olma olasılığı var hiçbir şekilde ikiye katlamadi çok uzgunum

Kızlar eşim bugün de test verdirdi tam 24 saat geçti 92.5 Çıktı artış çok dusukmus yarın tekrar bakılacak ama kimyasal ya da dış gebelik olma olasılığı var hiçbir şekilde ikiye katlamadi çok uzgunum
Evet bende şimdi okudum az yükselmiş normal deil
Yani artık umarım kimyasaldir diyorum dış gebelik beni çok korkutuyor
dış gebelikte genellikle fazla yükselme oluyor dıye bılıyorum ben muhtemelen kımyasaldır

Evet bende şimdi okudum az yükselmiş normal deil

dış gebelikte genellikle fazla yükselme oluyor dıye bılıyorum ben muhtemelen kımyasaldır
umarım ilk gebeliğim olacakti çok kötü hissediyorum ama bizim kontrolümüz disinda olan şeylere de yapacak birşey yok diyerek toparlamaya çalısacagim

Bugün 92den 78e düşmüş artık düşüş kısmına gecti bu kimyasaldir dış gebelik çıkmaz değil mi çok korkuyorum

Back
X