663 üstünden 13 gün geçtikten sonra mı 1420 çıktı. Şaşırtıcı ama keseyi de görmüşsün oysaki baktırdığın yer mi farklıydı bu kez ya da cihazda mı bir problem var acaba çok karışık bir durum başka bir yerde bir daha versene acilde felan da verebilirsinMerhaba bende 25 haziranda beta baktırdım 336 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 663 çıktı. Doktor keseyi gördü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. 10 temmuzda yani 13 gün sonra sağlık ocağında doktor tekrar bi beta bakalım dedi sonucum 1420 çıktı çok az artmış sizce neden böyle olmuştur
Sonuç hatalı olabilir mi kese göründüyse böyle olmamalı çünkü değerinizMerhaba bende 25 haziranda beta baktırdım 336 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 663 çıktı. Doktor keseyi gördü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. 10 temmuzda yani 13 gün sonra sağlık ocağında doktor tekrar bi beta bakalım dedi sonucum 1420 çıktı çok az artmış sizce neden böyle olmuştur
İki farklı yerde bakıldı iki sonuçta aynı 1420 çıkmışSonuç hatalı olabilir mi kese göründüyse böyle olmamalı çünkü değeriniz
Kese karından mı göründüİki farklı yerde bakıldı iki sonuçta aynı 1420 çıkmış
Evet karından gözüktüKese karından mı göründü
Ben çok anlayamadım açıkçası inşallah haftaya kalp atışını da duyarsınızEvet karından gözüktü
İnşallah teşekkür ederimBen çok anlayamadım açıkçası inşallah haftaya kalp atışını da duyarsınız
İki farklı yerde verdim ikisinde de aynı sonuç bende çok anlam veremedim kese de gözüktü normalde663 üstünden 13 gün geçtikten sonra mı 1420 çıktı. Şaşırtıcı ama keseyi de görmüşsün oysaki baktırdığın yer mi farklıydı bu kez ya da cihazda mı bir problem var acaba çok karışık bir durum başka bir yerde bir daha versene acilde felan da verebilirsin
Yine de doktoruna bir yaz istersen. Ama kese göründüyse artık bir sorun yoktur diye düşünüyorum inşallah o anlamda umarım haftaya kalp atışını da duyup rahatlarsın karışık bir durum çünküİki farklı yerde verdim ikisinde de aynı sonuç bende çok anlam veremedim kese de gözüktü normalde
Hcg değeriniz 663 ken mi keseyim gördünüz? Ona göre heyecanlanacagim kendim için :)Merhaba bende 25 haziranda beta baktırdım 336 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 663 çıktı. Doktor keseyi gördü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. 10 temmuzda yani 13 gün sonra sağlık ocağında doktor tekrar bi beta bakalım dedi sonucum 1420 çıktı çok az artmış sizce neden böyle olmuştur
Yok 663 çıktı 1 hafta sonra gel dedi ben 2-3 gün sonra dayanamadım gittim o zaman keseyi gördükHcg değeriniz 663 ken mi keseyim gördünüz? Ona göre heyecanlanacagim kendim için :)
Merhaba canım durum nasıl şu an sağlıkla ilerliyordur umarım bende de betasdüşük ilerliyor keseyi görmeye gideceğim ama meraktan ölüyorumYok 663 çıktı 1 hafta sonra gel dedi ben 2-3 gün sonra dayanamadım gittim o zaman keseyi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?