Beta hcg artışı

irm99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
11
2
1
26
Merhaba bende 25 haziranda beta baktırdım 336 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 663 çıktı. Doktor keseyi gördü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. 10 temmuzda yani 13 gün sonra sağlık ocağında doktor tekrar bi beta bakalım dedi sonucum 1420 çıktı çok az artmış sizce neden böyle olmuştur

Merhaba bende 25 haziranda beta baktırdım 336 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 663 çıktı. Doktor keseyi gördü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. 10 temmuzda yani 13 gün sonra sağlık ocağında doktor tekrar bi beta bakalım dedi sonucum 1420 çıktı çok az artmış sizce neden böyle olmuştur
663 üstünden 13 gün geçtikten sonra mı 1420 çıktı. Şaşırtıcı ama keseyi de görmüşsün oysaki baktırdığın yer mi farklıydı bu kez ya da cihazda mı bir problem var acaba çok karışık bir durum başka bir yerde bir daha versene acilde felan da verebilirsin

Merhabalar benimde 5 günlük adet gecikmem oldu bugun kan testi verdim 553 çıktı normalmi

Sonuç hatalı olabilir mi kese göründüyse böyle olmamalı çünkü değeriniz

663 üstünden 13 gün geçtikten sonra mı 1420 çıktı. Şaşırtıcı ama keseyi de görmüşsün oysaki baktırdığın yer mi farklıydı bu kez ya da cihazda mı bir problem var acaba çok karışık bir durum başka bir yerde bir daha versene acilde felan da verebilirsin
İki farklı yerde verdim ikisinde de aynı sonuç bende çok anlam veremedim kese de gözüktü normalde

İki farklı yerde verdim ikisinde de aynı sonuç bende çok anlam veremedim kese de gözüktü normalde
Yine de doktoruna bir yaz istersen. Ama kese göründüyse artık bir sorun yoktur diye düşünüyorum inşallah o anlamda umarım haftaya kalp atışını da duyup rahatlarsın karışık bir durum çünkü

Kızlar merhaba, 10 temmuz regl tarihimdi. 8 temmuz (19:30) da beta hcg 139 çıktı. bugün doktora gittim. Yani 11 temmuz (12:30) da beta hcg 550 çıktı. Yaklaşık 66 saatte 4 katına çıkmış değer. Sizce nasıl ? Doktorun henüz haberi yok sonuçtan. Doktor karın ultrasonuna baktı, vajinale gerek yok dedi. Endometrial kalınlaşma görünüyor. Bu iyi bir şey kese için hazırlık dedi. Ama hala çok erken 2 hafta sonra tekrar gelin dedi. Sizin artışlarınız nasıldı ? Kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum

Hcg değeriniz 663 ken mi keseyim gördünüz? Ona göre heyecanlanacagim kendim için :)

Back
X