Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 178 birgün sonra farklı hastanede 245 çıkmıştı sonucum ☺Herkese merhababeta hcg artışını 48 saatten önce yaptıran var mı sonuçları nasıldı
Ne güzel artmış 48 saat bile geçmeden maşallahİlk 178 birgün sonra farklı hastanede 245 çıkmıştı sonucum ☺
Evet canım çok şükür sende mi vermiştinNe güzel artmış 48 saat bile geçmeden maşallah![]()
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef. Bu ay da 18 beta ile dün öğrendim tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Geçen ay 36 ile öğrenmiştim bir gün sonra 16ya düşmüştü o yüzden 48 saati beklemeye sabredemiyorumEvet canım çok şükür sende mi vermiştin
Bende ilk 16 ile öğrendimBen geçen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef. Bu ay da 18 beta ile dün öğrendim tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Geçen ay 36 ile öğrenmiştim bir gün sonra 16ya düşmüştü o yüzden 48 saati beklemeye sabredemiyorum
Ay inşallah ya geçen ay kötü bir şey yaşadığım için tedirginim . Öğrendim eşime de süpriz yapayım siye o gün söylemedim ertesi gün kanamam başlayınca o şekilde söylemek zorunda kaldım. O yüzden bu ay test yapınca hemen çağırıp söyledim aynı şey olursa tek başıma yaşamak istemiyorum bu süreci. İnşallah tutunur sağlıkla doğar progestan kullanıyorum sabah akşamBende ilk 16 ile öğrendimkötü düşünmeyin bence herşey yolundadır bence
Bende bu gebelikten öncesinde bir dış gebelik bir kürtajım oldu bebek gelişmediği için bunda bende çok korkmuştum çok iyi anlıyorum seni hatta şuan lekelenmem de var ama herşey yolunda çok şükür kalp atışını da duydukAy inşallah ya geçen ay kötü bir şey yaşadığım için tedirginim . Öğrendim eşime de süpriz yapayım siye o gün söylemedim ertesi gün kanamam başlayınca o şekilde söylemek zorunda kaldım. O yüzden bu ay test yapınca hemen çağırıp söyledim aynı şey olursa tek başıma yaşamak istemiyorum bu süreci. İnşallah tutunur sağlıkla doğar progestan kullanıyorum sabah akşam
O kadar mutlu olurum ki duanızda yer verirsenizBende bu gebelikten öncesinde bir dış gebelik bir kürtajım oldu bebek gelişmediği için bunda bende çok korkmuştum çok iyi anlıyorum seni hatta şuan lekelenmem de var ama herşey yolunda çok şükür kalp atışını da duydukgeç döllenme olmuş bide sende duyarsın inşallah dua edicem senin için
![]()
Merhaba hayırlı olsun. Doktor mu önerdi progesteronuAy inşallah ya geçen ay kötü bir şey yaşadığım için tedirginim . Öğrendim eşime de süpriz yapayım siye o gün söylemedim ertesi gün kanamam başlayınca o şekilde söylemek zorunda kaldım. O yüzden bu ay test yapınca hemen çağırıp söyledim aynı şey olursa tek başıma yaşamak istemiyorum bu süreci. İnşallah tutunur sağlıkla doğar progestan kullanıyorum sabah akşam
Merhaba teşekkür ederim. Evet doktorumla konuştum geçen ay kimyasal olduğu için tedbiren progestan kullan dediMerhaba hayırlı olsun. Doktor mu önerdi progesteronu