- 5 Ağustos 2024
- 657
- 111
- 23
- 27
- Konu Sahibi asmalikonak
-
Hayır gayet güzel 2 günde 1 gibi hesaplarsak çarşamba 100, cuma 200 olması yeterli strese girmeyin inşallah sorunsuz tutunur bebeğinizKızlar pazar günü hamile olduğumu öğrendim gece 10 buçukta acilde kan verdim beta hcg değeri 37 di. Pazartesi saat 9 da sağlık ocağında tekrar kan verdim değeri 48 çıktı.Sağlık ocagi doktoru cuma gunu tekrar gel beta hcg değerine tekrar bakalim dedi gittim verdim kan bugün 278 çıktı deger. Pazartesi gunu kadın doğuma randevum var artış nasıl sizce bana yavaş artıyor gibi geldi yoksa normalmi sizce.saglik ocağı doktoruna sordum bugün artış iyimi yavasmi diye bi dedi yavaş bir dedi iyi kafam cok karıştı ya deneyimli anneler yardımcı olabilirmisiniz. Strese cok girdim
Evet 2 gunde bir artmış 2 katda yinede bugün sağlık ocağı doktoru bi normal artışı bi yavaş dedi korktum bir kac gun önce yerleşme kanaması yasadim ilk gebeligimdede olmuştuHayır gayet güzel 2 günde 1 gibi hesaplarsak çarşamba 100, cuma 200 olması yeterli strese girmeyin inşallah sorunsuz tutunur bebeğiniz
biliyorsunuz aile hekimleri bir konuda branşlaşmış değiller daha önceden de tecrğbelisinizdir siz artışı takip edip kadın dogum doktoruna gidin,, icinizi ferah tutun %60 bile yeterli deniyorEvet 2 gunde bir artmış 2 katda yinede bugün sağlık ocağı doktoru bi normal artışı bi yavaş dedi korktum bir kac gun önce yerleşme kanaması yasadim ilk gebeligimdede olmuştu
Vallahi panik atak ilacı kullanıyordum onun yüzünden erken öğrenmek zorunda kaldim gec öğrenmek kadar rahat birsey yok pazartesi kadın doğuma gidicem inşallah normaldir ilerlemesibiliyorsunuz aile hekimleri bir konuda branşlaşmış değiller daha önceden de tecrğbelisinizdir siz artışı takip edip kadın dogum doktoruna gidin,, icinizi ferah tutun %60 bile yeterli deniyor
İnşallahVallahi panik atak ilacı kullanıyordum onun yüzünden erken öğrenmek zorunda kaldim gec öğrenmek kadar rahat birsey yok pazartesi kadın doğuma gidicem inşallah normaldir ilerlemesi
Gayet normalVallahi panik atak ilacı kullanıyordum onun yüzünden erken öğrenmek zorunda kaldim gec öğrenmek kadar rahat birsey yok pazartesi kadın doğuma gidicem inşallah normaldir ilerlemesi
Amin Allah razi olsun inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallahGayet normalsağlıkla kucağınıza alın inşallah
TebriklerBANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SALI AKŞAM DOKUZDA KAN VERDİM 51 çıktı perşembe akşam dokuzda kan verdim 181 çıktı kanama vs de yok ama pcosum düüzenli adet görmüyorum olmuyordu bayağıdır o yüzden çok şaşırdım
Sağlıklı gebelikte en az %60 artması beklenir düşüm ihtimal inşallah sağlıkla ilerleracil bilgi verir misiniz
beta hcg 260 dı 2 gün önce dün kan testi verdim 209 çıktı doktor 2 gün önce kanamam olduğu için progeston iğneleri verdi kanama devam ediyor acilde düşük olduğunu söylediler acaba tekrardan yükselir mi gebelik devam eder mi merak ettim bilgisi olan var mı
Bence sağlıksız dış gebelik gibi duruyor artış oranın düşük. Allahtan betan daha düşük yoksa tedavisi zor oluyormuş ama umarım sağlıklı oluracil bilgi verir misiniz
beta hcg 260 dı 2 gün önce dün kan testi verdim 209 çıktı doktor 2 gün önce kanamam olduğu için progeston iğneleri verdi kanama devam ediyor acilde düşük olduğunu söylediler acaba tekrardan yükselir mi gebelik devam eder mi merak ettim bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?