Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben %60 artışla sağlıklı ilerleyen gebelikler görmüştüm forumda.102, 202 , 377 48 saat aralıklarla bu şekilde. internette %60 artış yeterli yazıyor ama emin olamadım. doktor da normal dedi . ama 400 çıksaydı içim daha rahat edecekti . bilgisi olan yada bu değerlerde ilerleyen var mı
Merhaba betalarınız nasıl devam etti acaba ? Gebeliğiniz devam ediyor mu102, 202 , 377 48 saat aralıklarla bu şekilde. internette %60 artış yeterli yazıyor ama emin olamadım. doktor da normal dedi . ama 400 çıksaydı içim daha rahat edecekti . bilgisi olan yada bu değerlerde ilerleyen var mı
gayet iyi canım sonradan yükseldi baya. doktor %60 yükselse yeter dedi. şuan 7+3Merhaba betalarınız nasıl devam etti acaba ? Gebeliğiniz devam ediyor mu
Artış çok güzel kafaya takmayın bu kadar doktor da normal demiş iyi düşünün iyi olsun her zaman sağlıkla kucağınıza alın102, 202 , 377 48 saat aralıklarla bu şekilde. internette %60 artış yeterli yazıyor ama emin olamadım. doktor da normal dedi . ama 400 çıksaydı içim daha rahat edecekti . bilgisi olan yada bu değerlerde ilerleyen var mı
7+6 olduk herşey normal çok şükür :)Artış çok güzel kafaya takmayın bu kadar doktor da normal demiş iyi düşünün iyi olsun her zaman sağlıkla kucağınıza alın
Merhaba benim 3 gün arayla 68 den 244 olmuş. Dr gidemedim henüz sizce iyimi7+6 olduk herşey normal çok şükür :)
Gayet iyiMerhaba benim 3 gün arayla 68 den 244 olmuş. Dr gidemedim henüz sizce iyimi
evet cok güzelMerhaba benim 3 gün arayla 68 den 244 olmuş. Dr gidemedim henüz sizce iyimi
Çok güzel102, 202 , 377 48 saat aralıklarla bu şekilde. internette %60 artış yeterli yazıyor ama emin olamadım. doktor da normal dedi . ama 400 çıksaydı içim daha rahat edecekti . bilgisi olan yada bu değerlerde ilerleyen var mı
Ben 98 ile öğrendim. 48 saat sonra doktor 180 olsa en az iyi dedi, 250 çıktı. 10haziran tekrar gidicem. Sizinki benimkinden kat kat iyi, sağlıkla gelsin insallah.102, 202 , 377 48 saat aralıklarla bu şekilde. internette %60 artış yeterli yazıyor ama emin olamadım. doktor da normal dedi . ama 400 çıksaydı içim daha rahat edecekti . bilgisi olan yada bu değerlerde ilerleyen var mı