BETA HCG ARTIŞIM NORMAL Mİ ACİL BAKAR MISINIZ?

sah4542

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
20
2
16
27
Kızlar merhaba 4 mayısta gebelik testi yaptım çift çizgi görünce hemen acilde beta hcg ye bakıttım 18 çıktı 5 mayısta tekrar kan verdim 33 oldu bugün doktora çıktım doktor bu hamilelikten hayır gelmez düştüyse kimyasal gebelik olabilir bi daha test istedi 7 Mayıs 79 çıktı değerlerim sizce nasıl. Geç döllenmeden dolayı mı acaba düşük değerler yoksa kimyasal gebelik mi yardımcı olun lütfen

Kızlar merhaba 4 mayısta gebelik testi yaptım çift çizgi görünce hemen acilde beta hcg ye bakıttım 18 çıktı 5 mayısta tekrar kan verdim 33 oldu bugün doktora çıktım doktor bu hamilelikten hayır gelmez düştüyse kimyasal gebelik olabilir bi daha test istedi 7 Mayıs 79 çıktı değerlerim sizce nasıl. Geç döllenmeden dolayı mı acaba düşük değerler yoksa kimyasal gebelik mi yardımcı olun lütfen
Degereriniz gayet guzel artiyor, o negatif doktoru degistirin

Degereriniz gayet guzel artiyor, o negatif doktoru degistirin
İçimi rahatlattınız bulunduğum bölgede özelde tek Bi tane kadın doğum doktoru var mecburen gittim pişman oldum haftaya başka şehirdeki hastaye randevu alıp gideceğim inşallah teşekkür ederim 🙏🏻💕

Doktoru değiştir kuzum erken öğrenmişsin sadece ne var ki bunda 1 günde 5 binlere mi çıkmasını bekliyor
2 günde bir tekrar et kuzucum beta testi en az %60 yada 2 katı artış bekleniyor çok dikkat et kendine hayırlı haberleri alırsın inş 1500-3000 arası kese gözüküyor

Doktoru değiştir kuzum erken öğrenmişsin sadece ne var ki bunda 1 günde 5 binlere mi çıkmasını bekliyor
2 günde bir tekrar et kuzucum beta testi en az %60 yada 2 katı artış bekleniyor çok dikkat et kendine hayırlı haberleri alırsın inş 1500-3000 arası kese gözüküyor
Ay evet bugün öyle demişti bide 33 dü 2 gün öncesi bugün 600 700 çıkması lazım dedi 79 çıkmış diyince beklediğimden düşük çarşamba gel konuşalım dedi ne konuşacaksa 😏

Ay evet bugün öyle demişti bide 33 dü 2 gün öncesi bugün 600 700 çıkması lazım dedi 79 çıkmış diyince beklediğimden düşük çarşamba gel konuşalım dedi ne konuşacaksa 😏
alalim dicek.Benim ilk hamileligimde cok erken fark etmistim kan verdim gittim dis gebelik dedi nasil yani vs derken kurtaj dedi.Daha 19 yasindayim o zaman.Cok uzulmustum.Sonra baska doktora.gitmeye karar verdim.ve doktorum dediki cok erken fark etmissin dis gebe degilsin iki gunde bir kan verdim kizim 16 yasinda.O doktora kalsaydi kurtaj yapmisti

Merhaba benim hcg degerim 242,2 3 hafta 5 gunlukmus hesaplayinca. Deger boyle cikinca 5 gun sonra doktora gittim degerin cok dusuk dedi ama alttan muayene edince keseyi gorduk. Geneldw 1000in uzerinde olunca gozukuyor kese. Cok tedirginim

O nasıl bir doktormuş öyle, düzenli artış olmasına rağmen olumsuz yorumlamış, bu doktorlarada hiç akıl sır ermiyor. Eğer yine 2 katı artmışsa, siz kendiniz hesaplayın 1500 olacağı zaman keseyi görmeye gidersiniz.

Merhaba sizin durumunuz ne oldu acaba aynı durumu bende yaşıyorum ve çok korkuyorum? 😢

Merhaba, keseyi gorduk o gun zaten doktor haftaya gel demisti ama ona gitmeyecegim. Yarın baska bir doktora randevu aldim ona gidecegim. Gittigimde size buraya yazarim.

Merhaba, keseyi gorduk o gun zaten doktor haftaya gel demisti ama ona gitmeyecegim. Yarın baska bir doktora randevu aldim ona gidecegim. Gittigimde size buraya yazarim.
Diğer konumuza da yazmıştım.Alttan muayeneden sonra oluyo olabilir ağrılarınız.Suan nasıl durumunuz?

Suan bir sikayetim yok, yarin doktora gidicem 5 haftalik oldu. Kesenin icinde bebek gozukur mu acaba bilemedim

Canım senin son durumun ne oldu. Ben de beklenen adet gününde yani dün kan testi verdim sonucum 11.3 çıktı yarın yine vericem ama korkuyorum :(

Malesef benim ki yine kimyasal gebelikle sonuclandi kanamam geldi. Insallah sizin ki oyle olmaz 🙏🏻😢
Üzüldüm:( inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım.. İnşallah benim de değerim yükselir, senin değerin ilk kaçtı sonra birden mi düştü

Üzüldüm:KK43: inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım.. İnşallah benim de değerim yükselir, senin değerin ilk kaçtı sonra birden mi düştü
Ben iki kere ust uste kimyasal gecirdim. Gecen ay ki 43 le ogrendim sonra 20 ye dustu ve kanama basladi. Bu ay ki de once 6 yla basladi 33 e kadar cikip tekrar dusmeye basladi ve yine kanama 🥺

Back
X