Beta hcg artışım normal mi kızlar?

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
53
Pazar günü yaptırmıştım ilk kan testimi sonuç 60.26 Bugün devlet hastanesine gittim tekrar kan verdim az önce internetten baktım sonuca 175.99 bu artış normal mi kızlar? İlk gebeliğim olacak inşAllah 7ay sonrasında oldu çok stres yapıyorum :((

normaldir büyük ihtimalle hergün iki katına çıkması gerekiyormuş ben hiç anne olmadım bu duyguyu yaşamadım ancak kızların forumda yazdıklarından okuyorum normalmiş artış hiç sıkıntı yapmayın bu bebeğinizide etkiler huzurlu ve sakin olmaya çalışın hayırlı br hamilelik diliyorum dua edin Rabbim bizlerede nasip etsin inşşlh.. evlendikten 7 ay sonramı oldu

İnşAllah öyledir canım. Çok okumanın zararları işte hiç bilmesem bu kadar stres yapmayacaktım. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah... Evleneli 8ay olacak ilk ay korundum sadece sonra istedim ve nasip bu güneymiş. inşAllah rabbim tamamına erdirir :(

Kizlarrrr subat 8de catlatma ignemi oldum 12 ve 15 gun sonra idrar testi silik cikti 16. Gun 27.76 cikti 18. Gun ise 32.58 cikti pkoluyum nasil sizce adetlerim duzensiz nerden baksan 10gun var yardim edin nasil sizce rahim filmi de cektirdim acik cikti cok sukur

Kizlarrrr subat 8de catlatma ignemi oldum 12 ve 15 gun sonra idrar testi silik cikti 16. Gun 27.76 cikti 18. Gun ise 32.58 cikti pkoluyum nasil sizce adetlerim duzensiz nerden baksan 10gun var yardim edin nasil sizce rahim filmi de cektirdim acik cikti cok sukur
henüz adet tarihine de var bence değerin iyi artmış gözüküyor. adet tarihin geçince değerin hızla artıyor. inşallah hamilesindir

Hayyy agzin bal olsun insallahhh:anneadayı:
çatlatma iğnesiyle kanda az da olsa gebelik hormonu olur ve zamanla azalır.ama senin değerin yükseldiğine göre bence hamilesin. haftaya testi tekrarlarsın o zaman değerin inşallah daha da yükselmiş çıkar

Back
X