Beta hcg artışım normal mi? Ve ikiz gebelik olabilir mi?

Haceer34

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
9
4
6
32
İyi günler dilerim şubatın 3ünde 2 adet donmuş 5.gün embriyosu Transfer edildi. Ayın 15inde kan testine çağırmışlardı. Fakat ayın 13ünde sabah kahverengi akıntım gelince korktum test vermeye gittim. Hcg sonucun 212 çıktı. Ve bugun artış oranına bakmak için 41 saat sonra kan verdim oran 319 çıktı. Normalde artış %100 olması lazım değil mi? Bu oran beni tedirgin etti. Bir de bu beta hcg değeri ikiz gebeliğe işaret midir? Şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler dilerim şubatın 3ünde 2 adet donmuş 5.gün embriyosu Transfer edildi. Ayın 15inde kan testine çağırmışlardı. Fakat ayın 13ünde sabah kahverengi akıntım gelince korktum test vermeye gittim. Hcg sonucun 212 çıktı. Ve bugun artış oranına bakmak için 41 saat sonra kan verdim oran 319 çıktı. Normalde artış %100 olması lazım değil mi? Bu oran beni tedirgin etti. Bir de bu beta hcg değeri ikiz gebeliğe işaret midir? Şimdiden teşekkür ederim.
İkiz olsa eğer ilk değerinizin 2 katına değil yaklasık 4 katına yakın bir değer olması gerekmez mi? Yani benimde tam bilgim yok sadece mantık olarak söyledim. Doktorla görüştünüz mü peki?

Merhaba, değeriniz 48 saat için tam %60 artmış. Bu da kabul edilebilir sınırlar içerisinde kalıyor :)

Not: dpo hesabı şöyle oluyor: için sizin 5. Gün embriyosu + test günü (10. Gün) yani 15 dpo'ya karşılık oluyor. Oradan hesaplarsınız.
İkizlik için de değerleriniz çok ortalama değerler, yani bence düşük ihtimal. Onlardq artış genelde 2 kattan fazla oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
%60 ve üstü normal kabul ediliyor %100 olması şart değil. Değeriniz gayet güzel bence ama tek olabilir

değerin yükselmiş canım bu iyi bir şey doktorunla görüş tekrarlatır belki en iyi yorumu o yapar ama ikiz gebelik artışı da değil hcg artışın

Kızlar transfer gününü de sayarsam 4.günüm Bugün ara ara sağlı sollu kasık ( ilk günlere göre azaldı ) ve bol miktarda bel ağrım var 😳 sizlerin ilk günleri ve akabindeki belirtiler ne olmuştu ?
İlk tüp bebek deneyimim çok istiyorum tutunmasını 🥰

Doktoruma gönderdim. Sadece 2gün sonra testi tekrarla dedi. Kötü cevab almamak için neden bile diyemedim. Bu 4. Denemem. İlk denemede 1. Test 120 ikincisi 245 çıkmıştı. Fakat kalp atışı yavaştı düştü. 2. Ve 3. Deneme başarısız. Ve şimdi 4. Denemede artışım %100 olmayınca bu korkutuyor beni

Doktoruma gönderdim. Sadece 2gün sonra testi tekrarla dedi. Kötü cevab almamak için neden bile diyemedim. Bu 4. Denemem. İlk denemede 1. Test 120 ikincisi 245 çıkmıştı. Fakat kalp atışı yavaştı düştü. 2. Ve 3. Deneme başarısız. Ve şimdi 4. Denemede artışım %100 olmayınca bu korkutuyor beni
Kötü düşünmeyin dua edin rabbim size bağışlasın bu kez güldürSün yüzünüzü 🤲🏻

merhabalar, ben 12 şubatta kan verdim 0,860 çıktı daha sonra 15 şubat 76, 16 şubat 118, 18 şubat 325 çıktı
bu artışlar 17 sinde 150 olup 19 unda 300 olması gerekmez miydi iki günü baz alırsak? hızlı bir artış mı var ikiz olma ihtimali yoktur değil mi?

merhabalar, ben 12 şubatta kan verdim 0,860 çıktı daha sonra 15 şubat 76, 16 şubat 118, 18 şubat 325 çıktı
bu artışlar 17 sinde 150 olup 19 unda 300 olması gerekmez miydi iki günü baz alırsak? hızlı bir artış mı var ikiz olma ihtimali yoktur değil mi?
Artışınız normal bence ikiz gibi gözükmüyor ama

Merhaba, sonucunu nasıl ilerledi acaba? Umarım herşey iyidir, merak ettim sizi.

Merhaba ıkra umarım bebegın senınledır suanda bende de bı durum var yazını gördüm yazmak ıstedım 12.günde verdıgın değerde kanaman vs varmıydı acaba

Merhaba kızlar bendede 25 mayısta transfer gerçekleşti .
04 haz:528
06 haz:1200 civarı
09: haz: 3000 üzeriydi sizce nasıl ikiz gebelik olabilir mi ? Bel ağrım oluyor sık sık bide sol kasığımda ağrılar var ?

Back
X