ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #1 Merhaba arkadaşlar. Pazartesi değerim 262 çıkmıştı. Çarşamba değerim 662 çıktı. Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl?
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi değerim 262 çıkmıştı. Çarşamba değerim 662 çıktı. Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl?
G gezentigelin Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 265 188 18 34 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #2 ninio .!.: Merhaba arkadaşlar. Pazartesi değerim 262 çıkmıştı. Çarşamba değerim 662 çıktı. Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Pzt cikti demissiniz ya kac gunluk adet gecikmesinde ? Yada tup bebek asilama filan tedaviyle mi oldu? gununu sorma sebebim ikiz olablr diycem de ondan:) benim degerlerle cok yakin bana doktorlar ikiz gbi ddi ondan..
ninio .!.: Merhaba arkadaşlar. Pazartesi değerim 262 çıkmıştı. Çarşamba değerim 662 çıktı. Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Pzt cikti demissiniz ya kac gunluk adet gecikmesinde ? Yada tup bebek asilama filan tedaviyle mi oldu? gununu sorma sebebim ikiz olablr diycem de ondan:) benim degerlerle cok yakin bana doktorlar ikiz gbi ddi ondan..
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #3 Pazartesi adete 4 gün vardı Çarşamba adete 2 gün varken değerler tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim
Pazartesi adete 4 gün vardı Çarşamba adete 2 gün varken değerler tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #4 gezentigelin .!.: Pzt cikti demissiniz ya kac gunluk adet gecikmesinde ? Yada tup bebek asilama filan tedaviyle mi oldu? gununu sorma sebebim ikiz olablr diycem de ondan:) benim degerlerle cok yakin bana doktorlar ikiz gbi ddi ondan.. Genişletmek için tıkla... Pazartesi adete 4 gün vardı Çarşamba adete 2 gün varken değerler tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim
gezentigelin .!.: Pzt cikti demissiniz ya kac gunluk adet gecikmesinde ? Yada tup bebek asilama filan tedaviyle mi oldu? gununu sorma sebebim ikiz olablr diycem de ondan:) benim degerlerle cok yakin bana doktorlar ikiz gbi ddi ondan.. Genişletmek için tıkla... Pazartesi adete 4 gün vardı Çarşamba adete 2 gün varken değerler tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim
G gezentigelin Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 265 188 18 34 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #5 ninio .!.: Pazartesi adete 4 gün vardı Çarşamba adete 2 gün varken değerler tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim Genişletmek için tıkla... Gayet iyi sanki ikiz gbi geldi bana İnsallah gonlunuze gore olur hersey.. birbirimize dua edelm
ninio .!.: Pazartesi adete 4 gün vardı Çarşamba adete 2 gün varken değerler tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim Genişletmek için tıkla... Gayet iyi sanki ikiz gbi geldi bana İnsallah gonlunuze gore olur hersey.. birbirimize dua edelm
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #6 gezentigelin .!.: Gayet iyi sanki ikiz gbi geldi bana İnsallah gonlunuze gore olur hersey.. birbirimize dua edelm Genişletmek için tıkla... Ailemizde hiç yok, böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ama allahın işi tabi
gezentigelin .!.: Gayet iyi sanki ikiz gbi geldi bana İnsallah gonlunuze gore olur hersey.. birbirimize dua edelm Genişletmek için tıkla... Ailemizde hiç yok, böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ama allahın işi tabi
G gezentigelin Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 265 188 18 34 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #7 ninio .!.: Ailemizde hiç yok, böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ama allahın işi tabi Genişletmek için tıkla... Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins
ninio .!.: Ailemizde hiç yok, böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ama allahın işi tabi Genişletmek için tıkla... Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 18 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #8 gezentigelin .!.: Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins Genişletmek için tıkla... Keseyi haftaya görürüz dedi haftaya gideceğim yazarım
gezentigelin .!.: Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins Genişletmek için tıkla... Keseyi haftaya görürüz dedi haftaya gideceğim yazarım
A Admin9595 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Aralık 2020 970 En iyi cevaplar 1 195 33 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #9 ninio .!.: Merhaba arkadaşlar. Pazartesi değerim 262 çıkmıştı. Çarşamba değerim 662 çıktı. Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet normal benim daha fazla çıkıyo
ninio .!.: Merhaba arkadaşlar. Pazartesi değerim 262 çıkmıştı. Çarşamba değerim 662 çıktı. Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet normal benim daha fazla çıkıyo
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #10 gezentigelin .!.: Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins Genişletmek için tıkla... Bebiş ikiz değilmişşş tek başına yola çıktı geliyor kalp atışımızı duyduk Sizinki ne durumda
gezentigelin .!.: Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins Genişletmek için tıkla... Bebiş ikiz değilmişşş tek başına yola çıktı geliyor kalp atışımızı duyduk Sizinki ne durumda
G gezentigelin Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 265 188 18 34 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #11 Bende bgun dr gttm iki kese gorundu ins İceride kanama alani var ama endise etme ddi.. dua edin:) ninio .!.: Bebiş ikiz değilmişşş tek başına yola çıktı geliyor kalp atışımızı duyduk Sizinki ne durumda Genişletmek için tıkla...
Bende bgun dr gttm iki kese gorundu ins İceride kanama alani var ama endise etme ddi.. dua edin:) ninio .!.: Bebiş ikiz değilmişşş tek başına yola çıktı geliyor kalp atışımızı duyduk Sizinki ne durumda Genişletmek için tıkla...
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #12 gezentigelin .!.: Bende bgun dr gttm iki kese gorundu ins İceride kanama alani var ama endise etme ddi.. dua edin:) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağ salim
gezentigelin .!.: Bende bgun dr gttm iki kese gorundu ins İceride kanama alani var ama endise etme ddi.. dua edin:) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağ salim
G gezentigelin Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 265 188 18 34 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ninio #13 ninio .!.: Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağ salim Genişletmek için tıkla... Amin ins hepimiz saglikla kucagimiza alalim
ninio .!.: Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağ salim Genişletmek için tıkla... Amin ins hepimiz saglikla kucagimiza alalim