Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pzt cikti demissiniz ya kac gunluk adet gecikmesinde ?Merhaba arkadaşlar.
Pazartesi değerim 262 çıkmıştı.
Çarşamba değerim 662 çıktı.
Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl?
Pazartesi adete 4 gün vardıPzt cikti demissiniz ya kac gunluk adet gecikmesinde ?
Yada tup bebek asilama filan tedaviyle mi oldu?
gununu sorma sebebim ikiz olablr diycem de ondan:) benim degerlerle cok yakin bana doktorlar ikiz gbi ddi ondan..
Gayet iyi sanki ikiz gbi geldi banaPazartesi adete 4 gün vardı
Çarşamba adete 2 gün varken değerler
tedavi ve aşılama yok, yorumunuzu çok merak ettim
Ailemizde hiç yok, böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ama allahın işi tabiGayet iyi sanki ikiz gbi geldi banaİnsallah gonlunuze gore olur hersey.. birbirimize dua edelm
Bende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn insAilemizde hiç yok, böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ama allahın işi tabi![]()
Keseyi haftaya görürüz dedi haftaya gideceğim yazarımBende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins![]()
Gayet normal benim daha fazla çıkıyoMerhaba arkadaşlar.
Pazartesi değerim 262 çıkmıştı.
Çarşamba değerim 662 çıktı.
Doktor sorun yok dedi ama iki katından fazla gibi geldi sizce nasıl?
Bebiş ikiz değilmişşş tek başına yola çıktı geliyor kalp atışımızı duydukBende merak ettm dr gdince banada yazin hayrlisi olsn ins![]()
Bebiş ikiz değilmişşş tek başına yola çıktı geliyor kalp atışımızı duydukSizinki ne durumda
![]()
Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağ salimBende bgun dr gttm iki kese gorundu ins
İceride kanama alani var ama endise etme ddi..
dua edin:)
Amin ins hepimiz saglikla kucagimiza alalimAmin inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağ salim