Beta Hcg Artışım Normal mi?

Gamgusar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
1.852
1.745
53
Merhaba arkadaslar.. ilk beta yaptirdigimda 27 temmuzz 48 29 temmuzda iki gun sonra 129.9 cikti. 30 31 temmuz 1 agustos yaptirmadim dun yaptirdim 2 agustosta ve beta hcg suanda 695 cikmis. Artış iki katı yada %61 i kadar yukselmeli diyor. Sizce iyi mi sonuc surekli hesapliyorum ama panikten olsa gerek yalnis cikiyor hep sonuclarim. Programda 4+4 idim 2 agustosta.

Hic cevap verebilceknkimse yok mu :(

Merhaba arkadaslar.. ilk beta yaptirdigimda 27 temmuzz 48 29 temmuzda iki gun sonra 129.9 cikti. 30 31 temmuz 1 agustos yaptirmadim dun yaptirdim 2 agustosta ve beta hcg suanda 695 cikmis. Artış iki katı yada %61 i kadar yukselmeli diyor. Sizce iyi mi sonuc surekli hesapliyorum ama panikten olsa gerek yalnis cikiyor hep sonuclarim. Programda 4+4 idim 2 agustosta.

2 kattan fazla artmış hep.
29 Temmuzda 100 civarı beklenirken 130 gelmiş.
31 inde yapsaydınız 260 civarı beklerdik.
2 sinde yapmışsınız bu şartlarda 520 beklerken 695 olmuş gayet iyi.
Rastgele hesaplayın işte tam yüzde hesabı yapmanıza gerek yok 😂

2 kattan fazla artmış hep.
29 Temmuzda 100 civarı beklenirken 130 gelmiş.
31 inde yapsaydınız 260 civarı beklerdik.
2 sinde yapmışsınız bu şartlarda 520 beklerken 695 olmuş gayet iyi.
Rastgele hesaplayın işte tam yüzde hesabı yapmanıza gerek yok 😂
Acemilik bendeki baya tirsiyorum cok ugrastik bu gebelik icin cok badire atlattik simdi hep tedirginim beebegi gorene kadar kalp atisini duyana kadar devam edicek sanrm

Kızlar bana yardim edin kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba
Kuzum benmde aynı ıcını ferah tut ben 12 ıle ogrendım suan adet gecıkmemın 6. Gunu ılıskı ustunden 16 gun gecıyor ve dun kanım 23 cıktı bende aralıkta kımyasal gecırdım malesef

İnsallah yukselir canim
İnsallah canm aksam uzerı doktora gırtım gec dollenme oldugunu soyledı pazartesı tekrar test vermem gerektıgını soyledı pazaryesı degerımın 90 ustu olması lazımmıs bakalım gec dollenme oldugı ıcın kaset test yap dedı yaptım ondada asırı sılık cıktı hayırlısı olsun hakkımızda olursa 2 bebegım oglucak ogluma kardes olucak

İnsallah canm aksam uzerı doktora gırtım gec dollenme oldugunu soyledı pazartesı tekrar test vermem gerektıgını soyledı pazaryesı degerımın 90 ustu olması lazımmıs bakalım gec dollenme oldugı ıcın kaset test yap dedı yaptım ondada asırı sılık cıktı hayırlısı olsun hakkımızda olursa 2 bebegım oglucak ogluma kardes olucak
İnsallah yukselir ozaman :)

Back
X