Beta hcg artışım normal mi

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Merhaba arkadaşlar. 28 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum ve adetimin 18. günü yani 29 aralıkta yumurtlama gerçekleşti. 13 aralık sat. 11 ocakta hamile olduğumu öğrendim. Değerim 18,64. Doktor iki gün sonra tekrarla dedi. Bugünkü değerim 60. Sizce değer artışı nasıl? Artık kendimi hamile katagorisine koyabilir miyim? Dış gebelikten çok korkuyorum. Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa duacı olacağım. Şimdiden teşekkürler kızlar.

Cnm bnmde sat 11 aralıktı 7 ocakta 19.6 11 aralıkta 58,60 tı doktorum gebelik war demişti ama bn ynede korkuyrm kalp atışını duymadan inanmıyrm herkes hamilesn diyo ama 5 ay önce düşük yaptım çok üzülmüştüm o yzden kendmi inandrmak istemyrm

Cnm bnmde sat 11 aralıktı 7 ocakta 19.6 11 aralıkta 58,60 tı doktorum gebelik war demişti ama bn ynede korkuyrm kalp atışını duymadan inanmıyrm herkes hamilesn diyo ama 5 ay önce düşük yaptım çok üzülmüştüm o yzden kendmi inandrmak istemyrm

Beklemek çok sıkıntılı değil mi canım:( Ama inşallah güzel neticeler alacağız. Allah bebeğini sana başışlasın canım.

Beta değerleriyle ilgili tecrübelerinizi bekliyoruz kızlar lütfen.

beta 2 günde 1 kat artmalı.o zamn normal kabul ediliyor.20 mesela 2 gün sonra 40 bu şekilde 1500 den sonrada kese gözükebiliyor.bnim 20 yle başladı 4 gün sonra 66 oldu.5 gün sonra 600 oldu.benim şuan 6 haftalık en son 3200lerdeyim keseyi gördük ama doktorlar artışını pek begenmedi.şuan yatıyorum.bel ve kasık ağrım var.hayırlısı inş.

benimde katlamadı arttı ama katlama yapmadı 30 a 45 gibi bişey benim doktor takipte tutuyor ağrım yok umarım hepimizin bebekleri iyidir belki birden artaar herkesin aynı olması şart değildir bence

benimde katlamadı arttı ama katlama yapmadı 30 a 45 gibi bişey benim doktor takipte tutuyor ağrım yok umarım hepimizin bebekleri iyidir belki birden artaar herkesin aynı olması şart değildir bence

biraz acarmısın?kaçıncı hafta keseyi gördün mü?kaç mm olmuş?betan nasıl?

Daisy bnm dun aksm camur gb2damla lekelnmm oldu progstna basldm hemn kesldi karn bel ve kasik agrm war backlarm bile agriyk sat11aralik acaba camur gb leke yerlesmemidir

biraz acarmısın?kaçıncı hafta keseyi gördün mü?kaç mm olmuş?betan nasıl?

sat 10 aralık doktor ya geçdöllenme ya dış gebelik dedi benim ağrım ve kanamam yok şükür.4 gün önce 45 ti şimdi 150 olmuş doktor iyi gibi dedi keseyi görene kadar bekleyeceğiz dedi.böyle gidip normal gebelik geçiren varmı yani illa ikiye katlamak zorundamıdır.

yani artışları 2 katı olmayıp keseyi rahimde görev varmı en azından...yani böyle artınca biraz az illaki kötü olmak zorundamıdır...belki iyi olanlarda vardır ki var kaç kişi ben iyi olacağına inanıuorum sanki..herkesin bünyesi farklıdır bizimkide böyle artıyor napalım

yani artışları 2 katı olmayıp keseyi rahimde görev varmı en azından...yani böyle artınca biraz az illaki kötü olmak zorundamıdır...belki iyi olanlarda vardır ki var kaç kişi ben iyi olacağına inanıuorum sanki..herkesin bünyesi farklıdır bizimkide böyle artıyor napalım

keseyi gördük 6.haftalıktı.ilk doktor hersey olabilir dedi.düzeledebilir kötüyede gidebilir.7.hafta dolcak inş 2 gün sonra.ben iyi olcağına inanıyorum.

Daisy bnm dun aksm camur gb2damla lekelnmm oldu progstna basldm hemn kesldi karn bel ve kasik agrm war backlarm bile agriyk sat11aralik acaba camur gb leke yerlesmemidir

dinlen mutlaka iacını ihmal etme.geçmesi iyi.düşüklerde kahverengiden kırmızıya geciyo ve adet agrısından fazla ağrınız oluyor.benim adet dönemimde kahverngi akıntım geldi 5 gün sonra geçti.degerlerin nasıl?

Kızlar keşke sorularınızın cevabını verebilsem...Ama bugün doktorumu aradım, 18.64 ten 60.0 çıkması çok iyi dedi. Adetim sadece brgün geçti. Geç döllenme olmadığından eminim.İnşallah hepiniz güzel neticeler alırsınız. Ben başıma ne geldiyse gün gün buraya yazayım da merak edenelr olursa bizim gibi cevapsız kalmamış olsunlar.

hayırlısı olsun senin için herşeyin iyi gitmesine sevindim inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız

11 acak 18,69
13 ocak 59,94
15 ocak 87,18

iyi bir sonuca doğru gitmediğim kesin:((Keşke değerleri böyle dengesiz olan arkadaşlar bir fikir verseler bize...

Back
X