Beta hcg artışım normal mi

benimde düzenli artmamış betam.ama kesem büyümüş.doktor her zaman bağlantılı olmayabilir dedi.beklicez dedi.inş iyi olur.annemde biz eskiden ne kan testi bilirdik ne kese boyu.hastalanmazsan devam eder diyor inş.umutluyum hala. kan testini görünce çok üzüldüm ama keseyi görünce mutlu oldum.

canım çok sevindim demek olabiliyor sonçta doktor ne dedi peki başka keseni gördün şimdi kalp atışlarındamı sıra acaba senndemi geç döllenme olduki

Kizlar malesef düsük yaptim dün kanamam basladi doktra gttm düşük dedi parca parca gidiyo bu da olmadi cok üzülüyrm ama allah nasp etmickse vardr bi hayr kimyasal gebelkmis benmki allh beternden saklasn ins....

Kizlar malesef düsük yaptim dün kanamam basladi doktra gttm düşük dedi parca parca gidiyo bu da olmadi cok üzülüyrm ama allah nasp etmickse vardr bi hayr kimyasal gebelkmis benmki allh beternden saklasn ins....

geçmiş olsn cnm allahtan dış gebelk değilmiş hayırlıısı olsun bence doktora git daha sonra araştırılsın bence

Kızlar bilgi olsun diye yazıyorum...

Adetime 2 gün kala değerim 18 küsür.
Adet günümde 60
adeti 2 geçe 87
ve en son 169 çıkmıştı beta hcg. Değerler çok küçüktü ve iki kat artış yok gibiydi. Adeti 11 gün geçe tekrar test yaptırdım. Yani son testten 6 gün sonra çıkan değerim 2095 oldu. Bu değerle kese göürnmedi. Dört gün sonra tekrar gittiğimde karından kese göründü. Bugün yarın kalp atışı var mı yok mu ona bakıcağız. Yani diyeceğim şu ki, çıkmayan candan ümit kesilmiyor kızlar. Allah dilerse iki kat artırmadan da bebeği büyütüyor demekki. Sakin olun ve değer işini unutun derim.

Altıncı haftamda kalp atışlarını duydum çok şükür. Fakat tam adet günümde kahverengi kanamam başladı. İğne ve progestan kullanıyorum. Bakalım neler bekliyor bebişimi ve beni.Ama ben hep umutluyum. İyi olacak evvelAllah...

Birkaç gündür mesajlarınızı okuyorum. Sizinle ağlıyorum sizinle mutlu oluyorum. Ben de hikayemi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 24 yaşındayım. 1, 5 yıllık evliyim. Evlenmeden 3 ay önce falan doğum kontrol hapına başladım. 3 ay önce de bıraktım. Hapı bırakınca adetim düzensizlesti. Sonra pek bebek düşünmedik. Eşim aralıkta askere gitti. Ben en son 9 ocakta adet gördüm. 27 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında eşim izne geldi. Bebek düşündük ama yumurtlama dönemi denk gelmiyordu yine de nasip dedik...
Neyse sonra ben ilk anlardan itibaren hamile hissetmeye başladım kendimi. 9 Şubat cumartesi doktora gittim. Hamile değilsem de hamilelik öncesi tahlilleri yaptırayim diye düşündüm. Doktor ultrasonla baktı. Hamile olsan bile görünmez dedi. Kan testi yaptırdım ama doktorum çıkmıştı. Nöbetçi doktora gösterdim sonuç 4.27 idi. 5e yakın bir değer olduğu için şüphelendim. Fakat nöbetçi doktor hamilelik şüphesi yok dedi. Ama ben hamile gibi hissediyordum. Ne olursa olsun çarşamba gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 45.67 çıktı havalara uçtum. Doktoru aradım hala hamilesin demedi. İki gün sonra tekrarlayalim dedi. Tekrarladım 95.43 çıktı. Az önce doktora gittim. Çok yeni bir gebelik var haftaya keseyi görelim dedi. Şimdilik sıkıntı yok dedi artışlar düzgün dedi. Amaa yumurtlama döneminde aksama olmuş dedi. Ben de buna MUCIZE diyorum. Yumurtlama dönemime denk gelmedi ama hamileyim. Yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce nasıl durum?
Çok uzun oldu yordum sizi kusura bakmayın. .. sevgilerimle...

Birkaç gündür mesajlarınızı okuyorum. Sizinle ağlıyorum sizinle mutlu oluyorum. Ben de hikayemi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 24 yaşındayım. 1, 5 yıllık evliyim. Evlenmeden 3 ay önce falan doğum kontrol hapına başladım. 3 ay önce de bıraktım. Hapı bırakınca adetim düzensizlesti. Sonra pek bebek düşünmedik. Eşim aralıkta askere gitti. Ben en son 9 ocakta adet gördüm. 27 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında eşim izne geldi. Bebek düşündük ama yumurtlama dönemi denk gelmiyordu yine de nasip dedik...
Neyse sonra ben ilk anlardan itibaren hamile hissetmeye başladım kendimi. 9 Şubat cumartesi doktora gittim. Hamile değilsem de hamilelik öncesi tahlilleri yaptırayim diye düşündüm. Doktor ultrasonla baktı. Hamile olsan bile görünmez dedi. Kan testi yaptırdım ama doktorum çıkmıştı. Nöbetçi doktora gösterdim sonuç 4.27 idi. 5e yakın bir değer olduğu için şüphelendim. Fakat nöbetçi doktor hamilelik şüphesi yok dedi. Ama ben hamile gibi hissediyordum. Ne olursa olsun çarşamba gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 45.67 çıktı havalara uçtum. Doktoru aradım hala hamilesin demedi. İki gün sonra tekrarlayalim dedi. Tekrarladım 95.43 çıktı. Az önce doktora gittim. Çok yeni bir gebelik var haftaya keseyi görelim dedi. Şimdilik sıkıntı yok dedi artışlar düzgün dedi. Amaa yumurtlama döneminde aksama olmuş dedi. Ben de buna MUCIZE diyorum. Yumurtlama dönemime denk gelmedi ama hamileyim. Yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce nasıl durum?
Çok uzun oldu yordum sizi kusura bakmayın. .. sevgilerimle...

Canim adetime 8 kala kanda 4.7 cikti. Pozitif dediler bu testi pazartesi yapmistim.testi cuma gunu tekrarladim. Bu sefer 40.83 cikti. Adet gunumde ise 435 cikti dr keseyi 1000 li degerlerde goruruz dedi adet tarihimden birhafta sonra kese gene bir hafta sonra kalp atisi duyuldu..:) umarim sende duyacaksin Allahin izniyle..

Sizin de adetinize 8 gün kala çıkmış benim adet günümde 4.27 çıktı. Doktor yumurtlama döneminde gecikme olmuş dedi. İlginç geliyor bana... mukaddderat işte...

Benimde adetime iki gun var dun aksam kan tahlili verdim sonuç 154 cikti dort haftalik gebesin dedi doktor arkadaşlar dort haftalikken beta hcg bilenler yazabilir mi rica etsem normal mi acaba ?

Baya olmuş buraya yazmayalı. Kızlar benim kızım bir ay sonra bir yaşını dolduracak nasipse. diğer arkadaşalrı merak ediyorum. İnşallah herkes bebeğine kavuşmuştur. doktorların ümit bağlamadığı ve hiç iki kat artış göstermeyen bebeğim şimdi yürüyor konuşuyor maşallah ona....Bunu okuyan varsa lütfen değer işini çok kafanıza takmayın. iki test yaptırın ve bekleyin. sürekli tahlil yaptırıp gerilmeyin

meraba arkadaşlar ben 3 gün önce beta hcg yaptırdım 89.19 çıktı bugün tekrar yaptırdım 561.99 çıktı degerlerim normalmi 3 günde bukadar yukseliirmi kadın doğuma gitmedim daha sizce hamilemiyim yqrdımcı olurmusunuz

Back
X