Birkaç gündür mesajlarınızı okuyorum. Sizinle ağlıyorum sizinle mutlu oluyorum. Ben de hikayemi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 24 yaşındayım. 1, 5 yıllık evliyim. Evlenmeden 3 ay önce falan doğum kontrol hapına başladım. 3 ay önce de bıraktım. Hapı bırakınca adetim düzensizlesti. Sonra pek bebek düşünmedik. Eşim aralıkta askere gitti. Ben en son 9 ocakta adet gördüm. 27 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında eşim izne geldi. Bebek düşündük ama yumurtlama dönemi denk gelmiyordu yine de nasip dedik...
Neyse sonra ben ilk anlardan itibaren hamile hissetmeye başladım kendimi. 9 Şubat cumartesi doktora gittim. Hamile değilsem de hamilelik öncesi tahlilleri yaptırayim diye düşündüm. Doktor ultrasonla baktı. Hamile olsan bile görünmez dedi. Kan testi yaptırdım ama doktorum çıkmıştı. Nöbetçi doktora gösterdim sonuç 4.27 idi. 5e yakın bir değer olduğu için şüphelendim. Fakat nöbetçi doktor hamilelik şüphesi yok dedi. Ama ben hamile gibi hissediyordum. Ne olursa olsun çarşamba gittim kan testi yaptırdım ve sonuç 45.67 çıktı havalara uçtum. Doktoru aradım hala hamilesin demedi. İki gün sonra tekrarlayalim dedi. Tekrarladım 95.43 çıktı. Az önce doktora gittim. Çok yeni bir gebelik var haftaya keseyi görelim dedi. Şimdilik sıkıntı yok dedi artışlar düzgün dedi. Amaa yumurtlama döneminde aksama olmuş dedi. Ben de buna MUCIZE diyorum. Yumurtlama dönemime denk gelmedi ama hamileyim. Yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce nasıl durum?
Çok uzun oldu yordum sizi kusura bakmayın. .. sevgilerimle...