beta hcg artışım yorum lütfeeenn

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaslar, benim sat 4 temmuz siklusum ise 29-31 gün arası değişiyor. yani ya 2 ağustosta yada 4 ağustosta regl olmam gerekiyordu. 5 ağustos ta kanda gebelik testi yaptırdım 15.52 çıktı doktor gebelik var gibi ama çok küçük demişti bi hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım bugun de tekrarladım tesi 21.1 çıkmış. çok mu düşük sizce? yardım edin lütfen nedir bu??? çok korkuyorum napmalıyım?

iki günde ikiye katlaması gerekir, hatta %60 bile artsa normaldir.seninki neredeyse bir günde ikiye katlayacakmış.içini ferah tut. ben de ilk öğrendiğimde hcg 25 idi, şimdi kızım benimle.allah sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin.

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım ama benim de 2 gün oldu iki test arasında yine de normal mi sence?

cnm inşallah daha da yükselir bence 2 gün sonra tekrar ölçtür 2 katından daha fazla çıkarsa daha iyi olur bebişin seninledir inşallah

yüzde 60 artış yeterli gebeliğin başında, yine de iki günde bir baktır.moralini yüksek tut ve bol su iç,dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…