Beta Hcg artışıma bakar mısınız?

mujdebebe

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
139
57
13
30
Kızlar 15 Mayısta aşılama yaptırdım,
15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
sizce beta artışım nasıl, doktor önce kimyasal dedi sonra bekle dedi, aile hekimim de bugün hayırlı olsun dedi, böyle bi şey başına gelen var mı, sizce durumum nasıl? (Bu arada adet gecikmesini baz alamıyorum, çünkü normalden 5 gün önce adet oldum. Ama ablamda da böyle olmuştu ve öğrendiğinde 9 haftalık hamileydi)

15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
sizce beta artışım nasıl, doktor önce kimyasal dedi sonra bekle dedi, aile hekimim de bugün hayırlı olsun dedi, böyle bi şey başına gelen var mı, sizce durumum nasıl? (Bu arada adet gecikmesini baz alamıyorum, çünkü normalden 5 gün önce adet oldum. Ama ablamda da böyle olmuştu ve öğrendiğinde 9 haftalık hamileydi)
Canım artış az görünüyor umarım sağlıkla ilerler

15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
Testler aynı laboratuvar a mı ait

Doktor ne dedi göründün mü canım
Çarşamba günü gideceğim bakalım bu sefer ne diyecek, ama ilk gittiğimde çatlamamış yumurtaların var demişti aşılamayı da tek yumurtayla yapmıştı ben de hamile olabileceğime çok şaşırıyorum

Çarşamba günü gideceğim bakalım bu sefer ne diyecek, ama ilk gittiğimde çatlamamış yumurtaların var demişti aşılamayı da tek yumurtayla yapmıştı ben de hamile olabileceğime çok şaşırıyorum
Carsamba kese icin erken olur ama cuma gunu gorebilirsiniz gibi. Saglikla ilerler insallah

Arkadaşlar merhaba ben arefe günü aşılama oldum uzun zamandır tedavi görüyorum ama hamile kalmak zordu gonalf iğne yaptık ve 150 CC üç gün 5 gün aşılama oldum acaba belentileriniz neler

Arkadaşlar merhaba ben arefe günü aşılama oldum uzun zamandır tedavi görüyorum ama hamile kalmak zordu gonalf iğne yaptık ve 150 CC üç gün 5 gün aşılama oldum acaba belentileriniz neler
Belirtileri soruyorsanız ben de aşırı derecede karın ağrısı olmuştu aşılamadan bir hafta sonra falan da bacak ağrısı bel ağrısı bel yanması olmuştu, ayakta çalışıyorum bunlar onla mı alakalı bilmiyorum ama göğüslerim de çok şişmişti aşılamadan sonra

15.gün 30 Mayıs - 45,2
17.gün 01 Haziran - 49
20.gün 4 Haziran- 91,7
Merhaba ben de aynı durumdayım da sağlıkla ilerledi mi gebeliğiniz

Back
X