• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artmış ?

Sakın stres yapma gerilme bende çok gerildim senin yine 30 çıkmış benim 12ydi bak yükseliyor kendini sakın kasma lütfen 🙏🏻
Ya aslında ikinci olacak bu Allah nasip ederse ama her gebelik farklı oluyormus gerçekten benim kasıklarım ağrıyor ara ara belim ağrıyor adet olacak gibi birde uyku hakim ve yorgunlugum çok kızımda hiç belirtim yoktu😄❤️

Ya aslında ikinci olacak bu Allah nasip ederse ama her gebelik farklı oluyormus gerçekten benim kasıklarım ağrıyor ara ara belim ağrıyor adet olacak gibi birde uyku hakim ve yorgunlugum çok kızımda hiç belirtim yoktu😄❤️
Aynı belirtiler bende de var kasık ağrısı bel ağrısı ve bende aşırı gaz var paso yani 😀😀

Herkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help

Herkese hayırlı akşamlar Rabbim herkesin gönlüne göre versin 11 aralıkta transferimiz oldu bugün transfer hariç 7nci gün dayanamadım kan testi verdim 38.25 çıktı heyecandan duramıyorum iyi mi kötü mü anlamadım acil help
Bence gayet güzel iki gün sonra aynı yerde kanı tekrarlayın 😍

Back
X