Beta hcg aşırı yükselmesi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.353
12.792
448
Kızlar pazartesi sabah verdiğim beta 260 çıkmıştı. bugün 3 te verdiğim beta da 992.60 çıkmış. Neredeyse 3 katı. Bu artış fazla değilmi. Sağlıksız gebelik mi. Bilenler yardımcı olabilirmi

Kızlar pazartesi sabah verdiğim beta 260 çıkmıştı. bugün 3 te verdiğim beta da 992.60 çıkmış. Neredeyse 3 katı. Bu artış fazla değilmi. Sağlıksız gebelik mi. Bilenler yardımcı olabilirmi
Hayır fazla değil hanimefendi

Ultrasonla baktırdınız mı yada daha güzükmiyor mu , benim artık çok çok fazla olmuştu kısa sürede doktor dış gebelik dedi yani 370 çıktı 4 gün sonra 3bin küsürlerdeydi doktor dış gebelik de artış fazla oluyor dedi ama bence sizin normal kendinizi strese sokmayın şimdiden doktorunuz daha detaylı bilgilendirir üzmeyin kendinizi

Ultrasonla baktırdınız mı yada daha güzükmiyor mu , benim artık çok çok fazla olmuştu kısa sürede doktor dış gebelik dedi yani 370 çıktı 4 gün sonra 3bin küsürlerdeydi doktor dış gebelik de artış fazla oluyor dedi ama bence sizin normal kendinizi strese sokmayın şimdiden doktorunuz daha detaylı bilgilendirir üzmeyin kendinizi
Yani benim doktorum 4 haftalık gebeliği bile ultrasonda gözüküyor dedi önceden benim ultrasonda gözükmedi 4. Haftada kan verdim çok yüksekti sonradan 1 hafta sonra yine gözükmedi ama kan fırlamıştı öyle anladık

Keseye bakmadı. Tahlil ver cuma gel dedi. Ben e nabız dan baktım. Mesai bitmişti sonuç çıkana kadar

Alakası yok benim 6.5 kat arttı iki günde. Sonraki iki gündd de 3.5. kat artmış idi. İkiz gebelik çıktı 😍

Dış gebelikte rahimde kese görünmez
Ve dış gebelikte anormal artış ve düşüşler olur
Bı çok artar bı düşer

Bı çok artar bı düşer
Gerçekten mi kese görünmez mi 😅😅 tabi life görünmez ama ilk başta dış gebelik olduğunu doktor nerden bilsin çok yeniydi sonradan vajinal ulstrasında göründü ameliyat oldum zaten ooo kaç doktor kaç muayene birçok bilgiye sahibim dış gebelik kese ile ilgili

Merhaba benimde sabah verdiğim kan 2211 idi ayni günün gecesinde acilde bakilan sonuç 3821 çıkmıştı. 7 haftalikken ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ♥️🙏🏻 şuan 11 haftalığız 🌸

Bı çok artar bı düşer
Herkesde farklıdır bu benim anormal arttı hep sonra son verildi zaten ,dış gebelik adı üstünde ultrason da gözükse dış gebelik olmazdı zaten

Gerçekten mi kese görünmez mi 😅😅 tabi life görünmez ama ilk başta dış gebelik olduğunu doktor nerden bilsin çok yeniydi sonradan vajinal ulstrasında göründü ameliyat oldum zaten ooo kaç doktor kaç muayene birçok bilgiye sahibim dış gebelik kese ile ilgili
Peki profesörü olacak kadar yaşatmasın da Allah

İnşaAllah. Benim çocuğum olmuyordu. 2 yıl sonra doğal hamile kaldım korkuyorum o yüzden :KK43:
Canım benimde olmuyor şuan istiyoruz bakalım doktor normal olur dedi kendini şimdi strese sokma üzülme inşallah cuma günü güzel haberler alırsın bence herşey normaldir bebişini sağlıkla kucağına alırsın 🥰😍🥰

Back
X