Beta HCG az artıyor!!!!

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar yardım edin acilll...
İlk iki beta HCG tahlilini sağlık ocağında aynı saatte iki gün arayla yaptırdım sonuç 218-456
Daha sonra özel de kan verdim sonuç 662
Bu sonucun üzerinden tam iki gün 6 saat geçmişti tekrar kan verdim sonuç 1241
İkiye bile katlamamis yardım edin lütfen böyle bişey yaşayan varmi. Dış gebelik falan olabilir mi

Hastaneden hastaneye fark eder 2 katı artacak diye bir şey yok %66 artsada yeter 1200 le kese vajinal ultrason ile görünür görünmezse dış gebelikten suphelenilir

Hastaneden hastaneye fark eder 2 katı artacak diye bir şey yok %66 artsada yeter 1200 le kese vajinal ultrason ile görünür görünmezse dış gebelikten suphelenilir
Keseye bakilabilir belki ama haftasonu olduğu için yarn gideceğim doktora. İçime su serptin sağol canm İnşallah herşey yolundadır inşallah kese gorunur

Selam naptınız?
İyiyim canm sabah gittim doktora. 5 hafta ile uyumlu kese var ama daha yolk sac ve bebek yok ne zaman olur bilmiyorum haftaya tekrar gidicem. Bir de kesenin hemen alt tarafında bir karartı daha gösterdi doktor , kanama alanı veya ikinci bir kese olabileceğini söyledi bilmiyorum şimdilik beklemedeyim. İki gündür de kahverengi renkte az az leke geldi. Progestan fitil kullanıyorum inşallah herşey yolunda gider

merat etme canım bende de kanama alanı vardıi ki kere büyük kanamam oldu,fitil le geçti çok yorma kendini

merat etme canım bende de kanama alanı vardıi ki kere büyük kanamam oldu,fitil le geçti çok yorma kendini
Canm bu lekelenmeler için doktor kese tamamen büyüyüp yerleşirken de böyle lekeler gelebilir dedi ama bu yerleşme kanaması 5. Haftada olur mu bilemedim ben daha erken zamanlarda oluyor diye biliyorum

Canm bu lekelenmeler için doktor kese tamamen büyüyüp yerleşirken de böyle lekeler gelebilir dedi ama bu yerleşme kanaması 5. Haftada olur mu bilemedim ben daha erken zamanlarda oluyor diye biliyorum
Olur canım tabiki,kanama alanı varsa oda yapar stres yapma fitilini al birşeycik olmaz

Mrb naptiniz bnmde durum siz gibi deger iki kat artmiyo dhn ultrason la bakti kese yok dedi gerci cok onemsemedi ama dünde test verdim 3010 olmus. Ozele gidecem acaba kesede bebekde ne zaman gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…