Beta hcg az yükseliyor

bekle_yen87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
36
9
86
37
merhaba arkadaşlar beta hcg
12. Gün 133
14. Gün 346
16. Gün 770
18. Gün 1126

Fakat 25. Gün küçük çok az pembemsi bi leke geldi tekrar hcg yaptırdık 1103 oldu
Ertesi gün dr la irtibata geçtik hemen gel birde burda kan ver muayene edicem sesi Buarada Konya’da yaşıyorum Novafertil tüp bebek merkezinde yaptık tüp bebeği dr um Ali Sami Gürbüz sonuç 1473 e yükselmiş ve keseyi gördük yalnız düşük riskin var Pazartesi kana yeniden bakalım dedi 3000 civarına çıkması gerekirken 1660 da kaldı ama kese var böyle olupta yükselen sağlıklı gebelik yaşayan var mı ? Nolur cevap verin yardım edin

Canim benimde adetim 5 gün gecikti bulanti yorgunluk var evde test yaptim bulanik cikti kan testi yaptim nefstif cikti sonuç 2.0 acaba erken mi yaptim bu sonuc değişir mi
5 gun gecıktıgı halde 2.0 cıktıysa bıraz ıhtımal düşük ama tabı yukselebilir gec döllenme ihtimali olabilir. 2 gun bekle tekrar test yap bak bakalım kalınlasşma var mı çizgide

Teste tek çizgi zaten var 2.çizgi yerinde dağınık yatay çizgi var bazen nokta şeklin de gibide çıkıyor ama sol kasigim çok agriyor bacagima vuruyor bide akindım çok su gibi

Teste tek çizgi zaten var 2.çizgi yerinde dağınık yatay çizgi var bazen nokta şeklin de gibide çıkıyor ama sol kasigim çok agriyor bacagima vuruyor bide akindım çok su gibi

Canım en mantıklısı kan da baktırman en sağlıklısı o gerekli artış olursa inşaallah bebişin seninledir zaten

merhaba arkadaşlar beta hcg
12. Gün 133
14. Gün 346
16. Gün 770
18. Gün 1126

Fakat 25. Gün küçük çok az pembemsi bi leke geldi tekrar hcg yaptırdık 1103 oldu
Ertesi gün dr la irtibata geçtik hemen gel birde burda kan ver muayene edicem sesi Buarada Konya’da yaşıyorum Novafertil tüp bebek merkezinde yaptık tüp bebeği dr um Ali Sami Gürbüz sonuç 1473 e yükselmiş ve keseyi gördük yalnız düşük riskin var Pazartesi kana yeniden bakalım dedi 3000 civarına çıkması gerekirken 1660 da kaldı ama kese var böyle olupta yükselen sağlıklı gebelik yaşayan var mı ? Nolur cevap verin yardım edin
Korkutmak istemiyorum aynısınk yaşadım dış gebelikten ameliyat grçirdim 9doktor gezdım bilemedş 10.bildi ve2aylıktı kesr gözükmezse sıkıntı doktora gıt canım çok tehlikeli ölümden döndüm ben

Korkutmak istemiyorum aynısınk yaşadım dış gebelikten ameliyat grçirdim 9doktor gezdım bilemedş 10.bildi ve2aylıktı kesr gözükmezse sıkıntı doktora gıt canım çok tehlikeli ölümden döndüm ben

Canım benimki tüp bebek kese gözüktü ama kalp atışı duyamadık malesef düşmesini bekliyoruz düşmezse kürtajla alıcaklar ikinci denememdi çok üzgünüm çok

Kizlar dua edin ins bu ay hamile kalirim cok istiyorum her ay adet olunca üzülüyorum dua edin bana

Merhaba benimde 11. Gün kan verdim değer 36 cıktı yarın tekrar kan vereceğim yükselirdi aceba?

Back
X