Beta HCG bakabilir misiniz

Nisavera

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
165
141
18
Kızlar bana acil yardımcı olur musunuz bu değer ne demek oluyor yeni öğrendim de
tahmini kaç haftalıktır bilenler lütfen yazabilir mi
1000036380.webp

Ay pardon 28 bin olarak algıladım bu dümdüz 28 sanırım. Yeni bu daha 😂

Son adet tarihim üzerinden 26 gün geçmiş ama şöyle bir durum var ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım 27 ağustosta vurdurdum

Son adet tarihim üzerinden 26 gün geçmiş ama şöyle bir durum var ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım 27 ağustosta vurdurdum
Canım değer o zaman ikinci yazdığım gibi 28 direk. Hamilesin tebrikler 4.haftada falan şuan hesaplamayla. 1500 üstüne çıkınca kese görünür tebrik ederim ❤️

Canım değer o zaman ikinci yazdığım gibi 28 direk. Hamilesin tebrikler 4.haftada falan şuan hesaplamayla. 1500 üstüne çıkınca kese görünür tebrik ederim ❤️
Yapay zekaya sordum da moralimi çok bozdu 28.000 gibi algılıyor o da anlam veremedim o yüzden çok teşekkür ederim şoktayım hala

Yapay zekaya sordum da moralimi çok bozdu 28.000 gibi algılıyor o da anlam veremedim o yüzden çok teşekkür ederim şoktayım hala
Canım daha adet tarihin gelmedi sanırım 26 gün dediğine göre yani bakma söylenenlere ben adet tarihinde 153 ile öğrendim. Adetim 32/34 gün aralığında olur. Yani sizin değeriniz güzel şuan. 2 gün sonra tekrar kan ver artış hızına bak ❤️

Evet adetim daha gelmedi evde test yaptım silik çıktı eşim de bir kan testi yaptıralım dedi o şekilde öğrendik yani. vallahi Allah razı olsun sizden içime su serptiniz sizin kaç aylık şu an

6 haftalık falandır, bu arada tebrikler belirtilerimiz nelerdi🌸
Hiçbir belirtim yoktu biliyor musun zaten çatlatma iğnesi ile kaldım. İğne sonrası doktor progestan verdi yani kasıklarım ve göğüs ağrımın olacağını söylemişti ben ilaç etkisiyle olduğunu düşünüyordum zaten onun da böyle bir etkisi varmış öylesine yapmıştım testi hiç umudum yoktu

Belirtileriniz nelerdi
Hiçbir belirtim yoktu aslında progestan kullandığım için göğüs ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu ilacın belirtisiymiş bu zaten o yüzden çok önemsemiyordum açıkçası hiçbir belirtim yoktu. Hatta lavaboda çok dikkat ettim peçeteye üstüne görme oluyormuş ya bende o da olmadı

Hiçbir belirtim yoktu aslında progestan kullandığım için göğüs ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu ilacın belirtisiymiş bu zaten o yüzden çok önemsemiyordum açıkçası hiçbir belirtim yoktu. Hatta lavaboda çok dikkat ettim peçeteye üstüne görme oluyormuş ya bende o da olmadı
O herkeste olmuyor okuduğum kadarıyla😍 tebrik ederim tekrardan 🌸

Back
X