Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adet tarihine göre hesaplamalısın ama bu değer ikiz değilse 6 haftalık falan vardırKızlar bana acil yardımcı olur musunuz bu değer ne demek oluyor yeni öğrendim de
tahmini kaç haftalıktır bilenler lütfen yazabilir mi
Eki Görüntüle 3642352
6 haftalık falandır, bu arada tebrikler belirtilerimiz nelerdiKızlar bana acil yardımcı olur musunuz bu değer ne demek oluyor yeni öğrendim de
Eki Görüntüle 3642352
Canım değer o zaman ikinci yazdığım gibi 28 direk. Hamilesin tebrikler 4.haftada falan şuan hesaplamayla. 1500 üstüne çıkınca kese görünür tebrik ederimSon adet tarihim üzerinden 26 gün geçmiş ama şöyle bir durum var ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım 27 ağustosta vurdurdum
Yapay zekaya sordum da moralimi çok bozdu 28.000 gibi algılıyor o da anlam veremedim o yüzden çok teşekkür ederim şoktayım halaCanım değer o zaman ikinci yazdığım gibi 28 direk. Hamilesin tebrikler 4.haftada falan şuan hesaplamayla. 1500 üstüne çıkınca kese görünür tebrik ederim![]()
Canım daha adet tarihin gelmedi sanırım 26 gün dediğine göre yani bakma söylenenlere ben adet tarihinde 153 ile öğrendim. Adetim 32/34 gün aralığında olur. Yani sizin değeriniz güzel şuan. 2 gün sonra tekrar kan ver artış hızına bakYapay zekaya sordum da moralimi çok bozdu 28.000 gibi algılıyor o da anlam veremedim o yüzden çok teşekkür ederim şoktayım hala
Hiçbir belirtim yoktu biliyor musun zaten çatlatma iğnesi ile kaldım. İğne sonrası doktor progestan verdi yani kasıklarım ve göğüs ağrımın olacağını söylemişti ben ilaç etkisiyle olduğunu düşünüyordum zaten onun da böyle bir etkisi varmış öylesine yapmıştım testi hiç umudum yoktu6 haftalık falandır, bu arada tebrikler belirtilerimiz nelerdi![]()
Teşekkür ederim ama nasıl 6 haftalık olacak ki son adet tarihim 14 Ağustos tü6 haftalık falandır, bu arada tebrikler belirtilerimiz nelerdi![]()
28bin küsür okudum bendeTeşekkür ederim ama nasıl 6 haftalık olacak ki son adet tarihim 14 Ağustos tü
Ben de ilk başta öyle anladım yapay zekaya sordum değerin çok yüksek dedi korktum direkt buraya sorayım dedim28bin küsür okudum bende3 haftalık falandır
Hiçbir belirtim yoktu aslında progestan kullandığım için göğüs ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu ilacın belirtisiymiş bu zaten o yüzden çok önemsemiyordum açıkçası hiçbir belirtim yoktu. Hatta lavaboda çok dikkat ettim peçeteye üstüne görme oluyormuş ya bende o da olmadıBelirtileriniz nelerdi
O herkeste olmuyor okuduğum kadarıylaHiçbir belirtim yoktu aslında progestan kullandığım için göğüs ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu ilacın belirtisiymiş bu zaten o yüzden çok önemsemiyordum açıkçası hiçbir belirtim yoktu. Hatta lavaboda çok dikkat ettim peçeteye üstüne görme oluyormuş ya bende o da olmadı
Evet öyleymiş demek ki çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahO herkeste olmuyor okuduğum kadarıylatebrik ederim tekrardan
![]()
Son âdet tarihin nedirKızlar bana acil yardımcı olur musunuz bu değer ne demek oluyor yeni öğrendim de
Eki Görüntüle 3642352
14 AğustosSon âdet tarihin nedir
Son adet tarihim üzerinden 26 gün geçmiş ama şöyle bir durum var ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım 27 ağustosta vurdu