- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hayalettim
Mrbb arkadaslarr adetimin 3 gunu beta hcg 45 cikti...sizce nasil kimyasal gebelikten korkuyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba ben adetime 3 gün kala yaptırdım 15.4 çıktı adetim 1 gün geçti yaptırdım 198.16 çıktı tekrarla derim:)Mrbb arkadaslarr adetimin 3 gunu beta hcg 45 cikti...sizce nasil kimyasal gebelikten korkuyorumm
daha once 1 defa kimyasal gebelik yaşadım.o nedenle değerim düşük geldi inşallah dediğin gibi olurHemen dis gebelik diye neden korkuyorsunuz? Belki gec dollenme olmustur. Kan testini tekrarlayin derim. Benim ki regl gunumde 54 cikti ve 2 sun sonrasinda vajinal ultrasonda kese gorundu.
daha once 1 defa kimyasal gebelik yaşadım.o nedenle değerim düşük geldi inşallah dediğin gibi olur
Kesenin buyuklugunu soledimi canim? Yada elinde ultrason goruntusu varmi orda da yazarKızlar 8 aralıkta beta değerim 5569 çıktı gebe olduğumu öğrendim bugün doktor sadece keseyi görebildi Ama ne kadarlık olduğunu da söylemedi 10 gün sonra geldiğinde kalp atışını duymamız lazım dedi ben sat tarihini de tam bilmiyorum değerim yüksek mi sizce durum nedir
Bende merak ediyorum ben ilk fotosunu aldım tabi kese var sadece daha resimde kaç haftalık olduğu yazar mı kiBir de yukarda 8.8 cm/29hz diye bi ibare var hangisi oluyor
Bana da öyle kese göründü kalp atışı için gel 10 gün sonra dedi hamilesin bile demiyorlar kalp atışı duymadanValla canım benim de kese var dedi kalp atışı duymamız lazım dediiii 10 gün sonra ama böyle sanki tam hamilesin diyemedi stresten ölcem
Bana da öyle kese göründü kalp atışı için gel 10 gün sonra dedi hamilesin bile demiyorlar kalp atışı duymadan
Benden test istemiyor gidiyorum bakıyor karnımdan bilmiyorum yani şuan değerlerim kaç diye kötü düşünme canım bende aynı senin gibiyim ama kafamızı rahat tutalımİnsan iki güzel şey duymak istiyor resmen inşşş kese doludur diye her saniye dua ediyorum 8 gün önce yaptırdım testi 5600 civarı çıkmıştı ben anlamadım valla![]()
Benden test istemiyor gidiyorum bakıyor karnımdan bilmiyorum yani şuan değerlerim kaç diye kötü düşünme canım bende aynı senin gibiyim ama kafamızı rahat tutalım
7 gün sonra canımİnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım sen ne zaman gideceksin bir daha