Beta Hcg bakar misiniz?

haNzade_

(:my little prince:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
695
633
23
Hanimlar merhaba cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim Allah’in izni ile. Fakat arastirdikca kafam daha da karisiyor ve korkularim artiyor. Ogrendigimde 59,57 olan kanim 3 gun sonra 338,8 cikti bu normal midir anlayanlar yazabilir mi? Bugun keseyi goremedik sanirim cok yeni oldugundan. Allah hepimize saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin insalah:)

maşallah canım çok güzel artmış hiç sıkıntı yapma tahat ol ,

kendını koru iş yapma yorulma , birazda sevişme , herşey yolunda gider inşallah

Hanimlar merhaba cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim Allah’in izni ile. Fakat arastirdikca kafam daha da karisiyor ve korkularim artiyor. Ogrendigimde 59,57 olan kanim 3 gun sonra 338,8 cikti bu normal midir anlayanlar yazabilir mi? Bugun keseyi goremedik sanirim cok yeni oldugundan. Allah hepimize saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin insalah:)
bence güzel artmış hayırlı olsun :) kese 1500 den sonra görünüyor canım benimki 3000 lerdeydi belli belirsiz görmüştü

Normal canım, ikiz gebelik olabilir yalnız :) Hayırlısıyla, sağlığıyla gelsin :KK200:

Ay cok tesekkur ederim hepinize icime su serptiniz dis gebelikte fazla yukseliyormus diye bi sey okudum korktum haliyle

Canım ben de ilk kan verdiğimde 87 ydi aradan iki gün geçti hatta 2.günde tekrar kan vermiştim 322 ye yükselmişti ki biz sadece iki katını bekliyoduk :) korkma yani saglıklı oldugunu gösteriyo

Tebrik ederim canim cok guzel sonucun kafani bulandirma ;)

Cok cok tesekkur ederim arkadaslar sayenizde artik kafam rahat:)

Canım tebrik ederim hayırlı olsun. Benim ilk baktırdığımda 141 di ertesi gün 293 tü bir günde 2 katı artmıştı sonra zaten keseyi görünce bir daha baktırmadım :) hiç takma kafana hamileliğin tadını çıkar

Merak etme değerin iyi artış göstermiş
Ben de 68 ken öğrendim
2 gün sonra 260 a çıktı
Yalnız kese görünmesi için 5000 falan olması gerekiyor ondan önce benim gibi gidersen dış gebelik şüphesi diyebilir doktorun

Merhaba değeriniz güzel yükselmiş. Ben de kan testini dün yaptırdım 105 çıktı sonucum, geçen hamileliğimde ise aynı zaman aralığında 300 çıkmıştı. Bekleyeceğiz. Aynı endişeleri bende yaşıyorum. Ama değeriniz güzel artmış, inşallah böyle güzel devam eder. Ben de cuma günü testimi tekrarlayacağım bakalım. Hayırlısı olur inşallah.

Merak etme değerin iyi artış göstermiş
Ben de 68 ken öğrendim
2 gün sonra 260 a çıktı
Yalnız kese görünmesi için 5000 falan olması gerekiyor ondan önce benim gibi gidersen dış gebelik şüphesi diyebilir doktorun
Siz ilk ne zaman gittiniz doktora? O ilk değeri ne zaman öğrenmiştiniz? Adet günümü yoksa daha erken mi?

Siz ilk ne zaman gittiniz doktora? O ilk değeri ne zaman öğrenmiştiniz? Adet günümü yoksa daha erken mi?

Adet günümden 8 gün sonra 68 çıktı
Geç döllenme olmuş benim
O yüzden değerim böyle

5. Haftaya girmeden gitmişim doktora bayağı kafamı karıştırdılar dış gebelik şüphesi diye
5. Hafta içinde başka doktora gittim o sırada 9000-10.000 civarındaydı hcg
Kese ve yolk kesesi göründü
Ama kalp atışı için 2 gün sonra gideceğim tekrar

Sagolunn hanimlar bugun sayenizde icim cok daha rahatti endise ne kotu sey yedim bitirdim kendimi ya annelik ne zormus simdiden anladim

IMG-20180918-WA0003.webp

Back
X