bence güzel artmış hayırlı olsun :) kese 1500 den sonra görünüyor canım benimki 3000 lerdeydi belli belirsiz görmüştüHanimlar merhaba cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim Allah’in izni ile. Fakat arastirdikca kafam daha da karisiyor ve korkularim artiyor. Ogrendigimde 59,57 olan kanim 3 gun sonra 338,8 cikti bu normal midir anlayanlar yazabilir mi? Bugun keseyi goremedik sanirim cok yeni oldugundan. Allah hepimize saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin insalah:)
Gercekten mi hayirlisi ne guzel olur:))Normal canım, ikiz gebelik olabilir yalnız :) Hayırlısıyla, sağlığıyla gelsin
Canım ben de ilk kan verdiğimde 87 ydi aradan iki gün geçti hatta 2.günde tekrar kan vermiştim 322 ye yükselmişti ki biz sadece iki katını bekliyoduk :) korkma yani saglıklı oldugunu gösteriyoHanimlar merhaba cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim Allah’in izni ile. Fakat arastirdikca kafam daha da karisiyor ve korkularim artiyor. Ogrendigimde 59,57 olan kanim 3 gun sonra 338,8 cikti bu normal midir anlayanlar yazabilir mi? Bugun keseyi goremedik sanirim cok yeni oldugundan. Allah hepimize saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin insalah:)
Merhaba değeriniz güzel yükselmiş. Ben de kan testini dün yaptırdım 105 çıktı sonucum, geçen hamileliğimde ise aynı zaman aralığında 300 çıkmıştı. Bekleyeceğiz. Aynı endişeleri bende yaşıyorum. Ama değeriniz güzel artmış, inşallah böyle güzel devam eder. Ben de cuma günü testimi tekrarlayacağım bakalım. Hayırlısı olur inşallah.Hanimlar merhaba cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim Allah’in izni ile. Fakat arastirdikca kafam daha da karisiyor ve korkularim artiyor. Ogrendigimde 59,57 olan kanim 3 gun sonra 338,8 cikti bu normal midir anlayanlar yazabilir mi? Bugun keseyi goremedik sanirim cok yeni oldugundan. Allah hepimize saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin insalah:)
Siz ilk ne zaman gittiniz doktora? O ilk değeri ne zaman öğrenmiştiniz? Adet günümü yoksa daha erken mi?Merak etme değerin iyi artış göstermiş
Ben de 68 ken öğrendim
2 gün sonra 260 a çıktı
Yalnız kese görünmesi için 5000 falan olması gerekiyor ondan önce benim gibi gidersen dış gebelik şüphesi diyebilir doktorun
Siz ilk ne zaman gittiniz doktora? O ilk değeri ne zaman öğrenmiştiniz? Adet günümü yoksa daha erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?