Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiden 4 gün sonra çok çok erken kendinizi sırtese sokmayın inşallah nasip olmuştur ilişkiden en fazla 14 gün geçmesi lazım.Reglim düzensiz de ilişkiden 4 gün sonra kan verdim
Çocuk çok istiyorum ondan heyecan yaptım sanırım kusura bakmayınİlişkiden 4 gün sonra çok çok erken kendinizi sırtese sokmayın inşallah nasip olmuştur ilişkiden en fazla 14 gün geçmesi lazım.
Olsun hiç sorun değil anlıyorum sizi daha çok yenisiniz akışına bırakın olucaktır inşallah allah gönlünüze göre versinÇocuk çok istiyorum ondan heyecan yaptım sanırım kusura bakmayın10 gün daha bekleyip kan testini tekrarlarım teşekkür ederim. Yeni evliyim biraz acemiyim de
![]()
Teşekkür ederim inşallahOlsun hiç sorun değil anlıyorum sizi daha çok yenisiniz akışına bırakın olucaktır inşallah allah gönlünüze göre versin![]()
Amin inşallahTeşekkür ederim inşallahAllah sizin de herkesin de gönlüne göre verir inşallah
![]()
CANIM MERHABA BENIMDE DAHA ONCELERI O SEKIL CIKIYORDU BENDE ADETIMI 3 GUN GECIKTIM DUN TEST YAPTIRDIM 4,7 CIKTI SORDUK DOKTORA YANI VARDA DIYEMEYIZ YOKDA DIYEMEYIZ DEDI AMA 5 E YAKIN OLDUGU ICIN BI DE ADET GECIKMESI OLDUGU ICIN TEKRAR BAKALIM DEDI BI HAFTA SONRA BAKALIM UMIDINI KAYBETME CANIM EVET BEKLEMEK COK ZOR AMA INSALLAH RABBIM SAĞLIKLI KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSINMerhaba arkadaşlar beta hcg <2.30 çıktı bu ne demek oluyor sizce yükselir mi ? Lütfen yardımcı olur musunuz. Normalde 0.5 , 1.20 falan çıkıyordu.
Anladım çok teşekkür ederim inşallah çok güzel haberler alırsın en kısa zamanda Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCANIM MERHABA BENIMDE DAHA ONCELERI O SEKIL CIKIYORDU BENDE ADETIMI 3 GUN GECIKTIM DUN TEST YAPTIRDIM 4,7 CIKTI SORDUK DOKTORA YANI VARDA DIYEMEYIZ YOKDA DIYEMEYIZ DEDI AMA 5 E YAKIN OLDUGU ICIN BI DE ADET GECIKMESI OLDUGU ICIN TEKRAR BAKALIM DEDI BI HAFTA SONRA BAKALIM UMIDINI KAYBETME CANIM EVET BEKLEMEK COK ZOR AMA INSALLAH RABBIM SAĞLIKLI KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN
RABBIM HEPINIZE ANNE OLMAYI NASIP ETSIN INSALLAH CANIMAnladım çok teşekkür ederim inşallah çok güzel haberler alırsın en kısa zamanda Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBeklemekten başka çaremiz yok
İnşallahRABBIM HEPINIZE ANNE OLMAYI NASIP ETSIN INSALLAH CANIM
Canım benimde 4,61 cıkmıştı sonra şükür yükseldi bhcg en son Cuma baktırdım bu Cuma ise Rabbim izin verirse keseyi görücez inşAllah her şey yolundadırCANIM MERHABA BENIMDE DAHA ONCELERI O SEKIL CIKIYORDU BENDE ADETIMI 3 GUN GECIKTIM DUN TEST YAPTIRDIM 4,7 CIKTI SORDUK DOKTORA YANI VARDA DIYEMEYIZ YOKDA DIYEMEYIZ DEDI AMA 5 E YAKIN OLDUGU ICIN BI DE ADET GECIKMESI OLDUGU ICIN TEKRAR BAKALIM DEDI BI HAFTA SONRA BAKALIM UMIDINI KAYBETME CANIM EVET BEKLEMEK COK ZOR AMA INSALLAH RABBIM SAĞLIKLI KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN
Ne güzel bir haber Allah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua eder misin bende çocuğum olsun istiyorumCanım benimde 4,61 cıkmıştı sonra şükür yükseldi bhcg en son Cuma baktırdım bu Cuma ise Rabbim izin verirse keseyi görücez inşAllah her şey yolundadır![]()
Stresten kaynaklı bir gecikme olabilir bence yada geç döllenmeyse daha belli etmiyordur kandaMerhaba ben 7 gündür adet olmadım klomen geçen ay kullanmıştım bugün kan sonucunu aldım 0.1 cıktı ama adet olmadım korkuyorum
Tabikide Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inŞAllahNe güzel bir haber Allah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua eder misin bende çocuğum olsun istiyorum![]()
Yerleşme olabilir mi ben pek bilgim yok amaTabikide Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inŞAllahKaç gündür geçmeyen peceteye gelen kahverengi akıntım var o yüzden tedirginim Cuma gününe kadar ...
Doktorum öyle dedi kimyasalda olabilir ama kimyasal olsa şimdiye adet olurdum vücut atardı diye düşünüyorum ... bakalım Cuma günü ne diyecekYerleşme olabilir mi ben pek bilgim yok ama
Olumlu düşün olumlu şeyler olur inşallah ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama hayırlısı olurDoktorum öyle dedi kimyasalda olabilir ama kimyasal olsa şimdiye adet olurdum vücut atardı diye düşünüyorum ... bakalım Cuma günü ne diyecek