Kizlar yumurtlama günümü değerlendirdim 19 20 siydi . Normalde pazartesiye kadar regl olmam gerekiyordu yumurtlama 12. 13 gününde kan verdim bu şekilde çıktı nasıl sizce
Niye yaptirmadiniz? Bir zarari olacak olsa doktor ister mi? Dış gebelik olup olmadigi gidişata göre belli olur. Yukselişe, kese gorunmemesine falan. Olumsuzu düşünmeyin.
Vajinal ultrasonun tıbben zararı olmuyor ama bu değerle vajinal ultrasondan da görünmez aslında.
2 günde 1 kan testi ile artışı gözlemlemeniz gerektiğini doktorunuz söylemiştir sanırım
Kizlar yumurtlama günümü değerlendirdim 19 20 siydi . Normalde pazartesiye kadar regl olmam gerekiyordu yumurtlama 12. 13 gününde kan verdim bu şekilde çıktı nasıl sizce
merhaba bunun sebebi ne acaba bi kaç yerde daha gördüm bilmediğim için soruyorum hamile oldugunu öğrendikten sonra 2 güne bir kan mı vermek gerek ve neden
merhaba bunun sebebi ne acaba bi kaç yerde daha gördüm bilmediğim için soruyorum hamile oldugunu öğrendikten sonra 2 güne bir kan mı vermek gerek ve neden
Bebegin gelisiminin saglikli olup olmadigi bu sekilde anlasiliyor. Her 2 gunde minimum 2 kat artiyor. Bugün 50 betahcg çıktıysa, ikiser gün arayla 100, 200, 400, 800 çıkması beklenir minimum. Daha fazla da olabilir. Bu sekilde bir artiş yoksa kimyasal gebelik düşünülür. Duzensiz bir artis varsa, artip azalma artip azalma gibi onda da dış gebelik düşünülür ve erken mudahale edilir.
Merhaba canım benimde yumurtlama 20 hazırandi 10.gun pozitif gördüm kan değerim 14 tun dün tekrar verdim 70 pazar tekrar vericem. Kan ver mutlaka muayene olmak için erken
Merhaba canım benimde yumurtlama 20 hazırandi 10.gun pozitif gördüm kan değerim 14 tun dün tekrar verdim 70 pazar tekrar vericem. Kan ver mutlaka muayene olmak için erken