Beta HCG bakar mısınız ?

nursel2608

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
1.376
2.003
83
Arkadaşlar hepinize selam, 17 temmuz da veya HCG 73,22 çıkmıştı dün kan verdim 1763 çıkmış. Sizce iyi mi ? Bir de bu değere göre kaç haftalık hamileyim acaba ?

Arkadaşlar hepinize selam, 17 temmuz da veya HCG 73,22 çıkmıştı dün kan verdim 1763 çıkmış. Sizce iyi mi ? Bir de bu değere göre kaç haftalık hamileyim acaba ?
Merhaba betaya göre değilde son adet tarihinize göre bakılır aslında yani baz alınan son adet tarihidir. Değeriniz iyi bu arada hayırlı olsun

Cnm kaç haftalık olduğun son adet tarihine göre hesaplanır.. Değerin de iyi artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Hatırlamaya çalışın her kontrole gittiğinizde son adet tarihini sorucak doktor
Net olarak 9 Haziran aslında ama kontrol hapı kullanıyordum ve 3-4 adet kullanıp bıraktım. Bırakmamın üzerine adet gördüm o adet tarihini net olarak hatırlamıyorum

Regli zamaninda yaptigin bisey varsa ordan aklina getirmeye calis bence.. ben unuttugumda geriye dönük msjlarima ona buna bakiyodum🤣
Hahahahh Net olarak 9 Haziran aslında ama kontrol hapı kullanıyordum ve 3-4 adet kullanıp bıraktım. Bırakmamın üzerine adet gördüm o adet tarihini net olarak hatırlamıyorum ama o sayılmıyormuş zaten 9 Haziran eminim uygulama kullanıyorum 😂

Back
X