- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
- Konu Sahibi nursel2608
Arkadaşlar hepinize selam, 17 temmuz da veya HCG 73,22 çıkmıştı dün kan verdim 1763 çıkmış. Sizce iyi mi ? Bir de bu değere göre kaç haftalık hamileyim acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet ne zamandiArkadaşlar hepinize selam, 17 temmuz da veya HCG 73,22 çıkmıştı dün kan verdim 1763 çıkmış. Sizce iyi mi ? Bir de bu değere göre kaç haftalık hamileyim acaba ?
Merhaba betaya göre değilde son adet tarihinize göre bakılır aslında yani baz alınan son adet tarihidir. Değeriniz iyi bu arada hayırlı olsunArkadaşlar hepinize selam, 17 temmuz da veya HCG 73,22 çıkmıştı dün kan verdim 1763 çıkmış. Sizce iyi mi ? Bir de bu değere göre kaç haftalık hamileyim acaba ?
İşte ondan emin değilim haziranın 2. Haftası idi galibaSon adet ne zamandi
Cnm kaç haftalık olduğun son adet tarihine göre hesaplanır.. Değerin de iyi artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Arkadaşlar hepinize selam, 17 temmuz da veya HCG 73,22 çıkmıştı dün kan verdim 1763 çıkmış. Sizce iyi mi ? Bir de bu değere göre kaç haftalık hamileyim acaba ?
Teşekkür ederim, sat hatırlamıyorum haziranın 2. Haftası idi galibaMerhaba betaya göre değilde son adet tarihinize göre bakılır aslında yani baz alınan son adet tarihidir. Değeriniz iyi bu arada hayırlı olsun
Teşekkür ederim sat emin değilimCnm kaç haftalık olduğun son adet tarihine göre hesaplanır.. Değerin de iyi artmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Hatırlamaya çalışın her kontrole gittiğinizde son adet tarihini sorucak doktorTeşekkür ederim, sat hatırlamıyorum haziranın 2. Haftası idi galiba
Net olarak 9 Haziran aslında ama kontrol hapı kullanıyordum ve 3-4 adet kullanıp bıraktım. Bırakmamın üzerine adet gördüm o adet tarihini net olarak hatırlamıyorumHatırlamaya çalışın her kontrole gittiğinizde son adet tarihini sorucak doktor
Sat sana lazim olucak muayenelerde hep sat soruyor doktorlarTeşekkür ederim sat emin değilim![]()
Tamamdır 9 haziranı baz alacağım :))S
Sat sana lazim olucak muayenelerde hep sat soruyor doktorlar![]()
Regli zamaninda yaptigin bisey varsa ordan aklina getirmeye calis bence.. ben unuttugumda geriye dönük msjlarima ona buna bakiyodumTamamdır 9 haziranı baz alacağım :))
Hahahahh Net olarak 9 Haziran aslında ama kontrol hapı kullanıyordum ve 3-4 adet kullanıp bıraktım. Bırakmamın üzerine adet gördüm o adet tarihini net olarak hatırlamıyorum ama o sayılmıyormuş zaten 9 Haziran eminim uygulama kullanıyorumRegli zamaninda yaptigin bisey varsa ordan aklina getirmeye calis bence.. ben unuttugumda geriye dönük msjlarima ona buna bakiyodum![]()