Beta hcg bakar mısınızzzz

kediseverrrrr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
75
14
8
24
Arkadaşlar bugün testlerim pozitif çıkınca kan verdim beta böyle çıktı sizce kaç haftalıktır ve normal midir

Eklentiler

• IMG_9397.webp
    IMG_9397.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar bugün testlerim pozitif çıkınca kan verdim beta böyle çıktı sizce kaç haftalıktır ve normal midir
Merhaba belirti varmıydı bel agrınız varmıydı
Birde düzenlimi regl
Ne zaman test yaptınız
Lütfen dönüş yapabilir misiniz
bat tarihimiz aynı benim sol kasığımda ara ara batmalar oldu adetime bir hafta kala leke gelirdi 2-3gün sonu regl olurdum ama bu ay Pembe azicik nokta kadar leke oldu durdu ben yumurtlama leke si diye dikkat almadım
Hatta bu ay şairi bel ağrısı çektim ve baş ağrısı bir sorunumuz yok eşimde bende kontrol ettirdik
2yıldır istiyoruz lütfen dönüş yapabilir misiniz
Uzun oldu teşekkür ederim

Merhaba belirti varmıydı bel agrınız varmıydı
Birde düzenlimi regl
Ne zaman test yaptınız
Lütfen dönüş yapabilir misiniz
bat tarihimiz aynı benim sol kasığımda ara ara batmalar oldu adetime bir hafta kala leke gelirdi 2-3gün sonu regl olurdum ama bu ay Pembe azicik nokta kadar leke oldu durdu ben yumurtlama leke si diye dikkat almadım
Hatta bu ay şairi bel ağrısı çektim ve baş ağrısı bir sorunumuz yok eşimde bende kontrol ettirdik
2yıldır istiyoruz lütfen dönüş yapabilir misiniz
Uzun oldu teşekkür ederim
Merhaba benim en büyük belirtim aşırı göğüs şişkinliği ve acısı oldu pcoslu olduğum için hiçbir zaman adetim düzenli değildi göğüslerim acıyınca herhalde adet olacağım diye düşündüm adet olacakmış gibi de kasık ağrılarım vardı adet gecikmemden önce de kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı o yüzden pek ihtimal vermiyordum ama göğüslerimin acısı 2 hafta kadar sürüp adet de olamayınca bir ihtimal evde test yaptım ve pozitif görünce kan verdim

Merhaba benim en büyük belirtim aşırı göğüs şişkinliği ve acısı oldu pcoslu olduğum için hiçbir zaman adetim düzenli değildi göğüslerim acıyınca herhalde adet olacağım diye düşündüm adet olacakmış gibi de kasık ağrılarım vardı adet gecikmemden önce de kan testi yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı o yüzden pek ihtimal vermiyordum ama göğüslerimin acısı 2 hafta kadar sürüp adet de olamayınca bir ihtimal evde test yaptım ve pozitif görünce kan verdim
İnşallah saflıkla kucağına alırsınız
Bana dua edin lütfen 2yıldır istiyoruz lütfen bende sipariş verdim bekliyorum testlerim gelsin yapacagım
Sürekli test yapardım negatif 3aydır yapmadım saldım çünkü sonucu beni üzüyor du Ray ddm olmuyor boş verdim Ray sonunda bi farkli olunca reglm ve belirltiler ben ddm acaba mı

İnşallah saflıkla kucağına alırsınız
Bana dua edin lütfen 2yıldır istiyoruz lütfen bende sipariş verdim bekliyorum testlerim gelsin yapacagım
Sürekli test yapardım negatif 3aydır yapmadım saldım çünkü sonucu beni üzüyor du Ray ddm olmuyor boş verdim Ray sonunda bi farkli olunca reglm ve belirltiler ben ddm acaba
Teşekkür ederim inşallah siz de güzel haberler alırsınız bizim de 1 yılı geçmişti olmuyor diye üzülmeye başlamıştım ama rabbim ol dedikten sonra oluyor zamanı geldiğinde sizin de öyle olur üzülmeyin hem bir sorununuz yoksa ben pcosluydum 3 ay önce doktor çocuğun zor olur demişti

Back
X