Canım merhaba benim 1 Aralık adet günüm. 7 Aralık'ta bitti. 9 Aralık'ta tahminimce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 16 aralıktan beri şiddetli kasik ağrım var bel ağrısı göğüs hassasiyeti eşlik ediyor hatta karın şişligi bacak ağrısı gibi belirtiler de var. Dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrarladım bir tık daha koyulasmis yani adet gününden bugune 23 gün olduKızlar 30 kasim adet günüm bugün ayın 23ü ve adetime 7 gün var 1 haftadır sol kasıgımda sızlama gibi batmaa bianda saniyelik ağrılar giriyor batmalar oluyordu akıntım beyaz akışkan sıvı yani ama bugun kanda gebelik testi yaptırdim 2.0 çıktı adet tarihim gelince deger değişirmi bekleyimmi yoksa degişmezmi basiniza geldimi hiç böyle birşey? Degişmezse ben astım hastayım ilacımı kullanicam ağrı kesici falan içim
Pko var oyüzden belli olmuyor döngü yumurtlama 14ündeydi ama maşllah rabbim saglikla kucagkna almayi nasip etsin insallah ama 1iymiş mesela ögrenmişsin sen adetini ayni zamanda olmusuz ama benim deger bu şekilde iste acaba böyle olabiliyormu oluyorsa bi umut bekleyim cok yoruldum artk oyzden umut beni bitirdiCanım merhaba benim 1 Aralık adet günüm. 7 Aralık'ta bitti. 9 Aralık'ta tahminimce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 16 aralıktan beri şiddetli kasik ağrım var bel ağrısı göğüs hassasiyeti eşlik ediyor hatta karın şişligi bacak ağrısı gibi belirtiler de var. Dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrarladım bir tık daha koyulasmis yani adet gününden bugune 23 gün oldutabi ben erken yumurtladim eminim. Eğer normal olması gereken zamanda yumurtladiysan şuan bega HCG için çok erken döngünüz normalde kaç gün bilmiyorum ama adetinizi bekleyin derim ben
Canim şuan erken bence test için adetini bekle mutlaka. Bende de pko var bir yıl olmadı geçen ay kimyasal geçirdim bu ay pozitif daha kan vermedim geçen aydan dolayı bende çok endişeliyim. Bende pko var ama döngüm 25-28 değişiyor normalde bu ay tesadüf yumurtladigimi farkettim. Olabilir canım daha yumurtlamandan 9 gün geçmiş en az 12 diye biliyorum mutlaka bekle en az 5-6 gün daha canım inşallah vardır bebişPko var oyüzden belli olmuyor döngü yumurtlama 14ündeydi ama maşllah rabbim saglikla kucagkna almayi nasip etsin insallah ama 1iymiş mesela ögrenmişsin sen adetini ayni zamanda olmusuz ama benim deger bu şekilde iste acaba böyle olabiliyormu oluyorsa bi umut bekleyim cok yoruldum artk oyzden umut beni bitirdi
İnşallah vardır bugün bu yzden çok moralim bozulmuştu burda bana böyle yorumlar yapılıyor ya hani okadar mutlu ediyorsunz ki bi nebzede olsa rahatlıyorum ya mutlu etmek istiyorum bende sizleri eahatlamaya ihtiyacm var eşim işten gelecek birzdan onada yansitmak hiç istemiyorum üzmek istemiyorum oyzden birzda olsa fahatladim bekleyim bakalım teşekkürler allah ne muradiniz varsa versinCanim şuan erken bence test için adetini bekle mutlaka. Bende de pko var bir yıl olmadı geçen ay kimyasal geçirdim bu ay pozitif daha kan vermedim geçen aydan dolayı bende çok endişeliyim. Bende pko var ama döngüm 25-28 değişiyor normalde bu ay tesadüf yumurtladigimi farkettim. Olabilir canım daha yumurtlamandan 9 gün geçmiş en az 12 diye biliyorum mutlaka bekle en az 5-6 gün daha canım inşallah vardır bebiş
Canim şuan erken bence test için adetini bekle mutlaka. Bende de pko var bir yıl olmadı geçen ay kimyasal geçirdim bu ay pozitif daha kan vermedim geçen aydan dolayı bende çok endişeliyim. Bende pko var ama döngüm 25-28 değişiyor normalde bu ay tesadüf yumurtladigimi farkettim. Olabilir canım daha yumurtlamandan 9 gün geçmiş en az 12 diye biliyorum mutlaka bekle en az 5-6 gün daha canım inşallah vardır bebişPko var oyüzden belli olmuyor döngü yumurtlama 14ündeydi ama maşllah rabbim saglikla kucagkna almayi nasip etsin insallah ama 1iymiş mesela ögrenmişsin sen adetini ayni zamanda olmusuz ama benim deger bu şekilde iste acaba böyle olabiliyormu oluyorsa bi umut bekleyim cok yoruldum artk oyzden umut beni bitirdi
Amin canım benim Allah razı olsun rabbim sizinde ne muradiniz varsa versin inşallahİnşallah vardır bugün bu yzden çok moralim bozulmuştu burda bana böyle yorumlar yapılıyor ya hani okadar mutlu ediyorsunz ki bi nebzede olsa rahatlıyorum ya mutlu etmek istiyorum bende sizleri eahatlamaya ihtiyacm var eşim işten gelecek birzdan onada yansitmak hiç istemiyorum üzmek istemiyorum oyzden birzda olsa fahatladim bekleyim bakalım teşekkürler allah ne muradiniz varsa versin
İnşallah ınsallaaahh hepimiz hep güzel haberlere denk gelelimCanim şuan erken bence test için adetini bekle mutlaka. Bende de pko var bir yıl olmadı geçen ay kimyasal geçirdim bu ay pozitif daha kan vermedim geçen aydan dolayı bende çok endişeliyim. Bende pko var ama döngüm 25-28 değişiyor normalde bu ay tesadüf yumurtladigimi farkettim. Olabilir canım daha yumurtlamandan 9 gün geçmiş en az 12 diye biliyorum mutlaka bekle en az 5-6 gün daha canım inşallah vardır bebiş
Amin canım benim Allah razı olsun rabbim sizinde ne muradiniz varsa versin inşallahinanın sizi çok iyi anlıyorum bende uzun zamandır burada herkesi takip ediyorum insana moral oluyor gerçekten bozma morelini inşallah güzel haberler alman dileğimle
Aynı belirtileri ben de yaşıyorum benimde 6 gündür gecikiyor kan değerim 2 çıktı hayırlısı olsunKızlar 30 kasim adet günüm bugün ayın 23ü ve adetime 7 gün var 1 haftadır sol kasıgımda sızlama gibi batmaa bianda saniyelik ağrılar giriyor batmalar oluyordu akıntım beyaz akışkan sıvı yani ama bugun kanda gebelik testi yaptırdim 2.0 çıktı adet tarihim gelince deger değişirmi bekleyimmi yoksa degişmezmi basiniza geldimi hiç böyle birşey? Degişmezse ben astım hastayım ilacımı kullanicam ağrı kesici falan içim
Bu belirtiler hep bende de var ama negatif gördüm tabi benim regl 33 le 29 değişiyor 29a göre 4 günüm 33e göre 8 günüm kaldı belki de 33e göre hesap yapmam gerekiyor ki tamamen negatifte görmüyorum aşırı aşırı silik bir çizgi çıkıyor testlerimde bugünde sarı akıntım başladı çok az ve ovülasyon testim bu şekildeCanım merhaba benim 1 Aralık adet günüm. 7 Aralık'ta bitti. 9 Aralık'ta tahminimce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 16 aralıktan beri şiddetli kasik ağrım var bel ağrısı göğüs hassasiyeti eşlik ediyor hatta karın şişligi bacak ağrısı gibi belirtiler de var. Dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrarladım bir tık daha koyulasmis yani adet gününden bugune 23 gün oldutabi ben erken yumurtladim eminim. Eğer normal olması gereken zamanda yumurtladiysan şuan bega HCG için çok erken döngünüz normalde kaç gün bilmiyorum ama adetinizi bekleyin derim ben
Adetinizmi gecikti sizin ?Aynı belirtileri ben de yaşıyorum benimde 6 gündür gecikiyor kan değerim 2 çıktı hayırlısı olsun
Evet 6 gündür gecikiyorAdetinizmi gecikti sizin ?
Arkadaşımda sarı akıntj vardi bugün beta hcg degeri 162 olarak ögrendi gebeliğini yani belirtiler herkeste cok degisiyorBu belirtiler hep bende de var ama negatif gördüm tabi benim regl 33 le 29 değişiyor 29a göre 4 günüm 33e göre 8 günüm kaldı belki de 33e göre hesap yapmam gerekiyor ki tamamen negatifte görmüyorum aşırı aşırı silik bir çizgi çıkıyor testlerimde bugünde sarı akıntım başladı çok az ve ovülasyon testim bu şekilde
Gecikmeye rağmen 2 çıkması olmadıgı amlamına geliyor malesef umudumuz diğer aya kaldi benim 7 gün var adetimeEvet 6 gündür gecikiyor
Perşembe günü doktor kan testi için randevu verdi hayırlısı olsun insallahGecikmeye rağmen 2 çıkması olmadıgı amlamına geliyor malesef umudumuz diğer aya kaldi benim 7 gün var adetime
Evet bir umut bekliyoruz işte inşallah vardırArkadaşımda sarı akıntj vardi bugün beta hcg degeri 162 olarak ögrendi gebeliğini yani belirtiler herkeste cok degisiyor
Canım ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum hic yapmadjm çünkü. Ama bu ovulasyonun hamilelik için olanı mi yoksa normal ovulasyon mu. Normal kaset test veya erken test yaptın mı onu anlayamadım ? Ve eğer silik çizgi var ise normal test yapıp emin olun pozitif tır canımBu belirtiler hep bende de var ama negatif gördüm tabi benim regl 33 le 29 değişiyor 29a göre 4 günüm 33e göre 8 günüm kaldı belki de 33e göre hesap yapmam gerekiyor ki tamamen negatifte görmüyorum aşırı aşırı silik bir çizgi çıkıyor testlerimde bugünde sarı akıntım başladı çok az ve ovülasyon testim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?