- 12 Mart 2023
- 382
- 63
- 28
- 22
- Konu Sahibi elifinizzzzz
Arkadaslar beta hcg 43.7 cikti hamilemiyim acil cevap vrrirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekiurler tahmini kac haftaliktir hemsire 2 3 gunluk dedide sasirdim bikere 2 3 gunluk olan kanda cikaievet canım hayırlısı olsun hamilesin, 5 üzeri çıkan değerler pozitif olarak değerlendirilir.
Hemsirede aynisini soylediCanım daha cok cok kucuk, çok başındasın. İki gün sonra tekrar kan verip artışı takip edebilirsin.
Pki bu bi sorun teşkil ediyomu kötü bisey degil dimiCanım daha cok cok kucuk, çok başındasın. İki gün sonra tekrar kan verip artışı takip edebilirsin.
Hayir gelecek hafta gitmemi soyledi ama oyle dedigi icin korktum yanlis anlamisda olabilirimYok canım neden sorun teşkil etsin. Onemli olan düzenli artması. Tekrar kan verdin mi?
Sizce nasil bi yol izlemeliyim biraz yol gosterebilirmisiniz icimi rahatlatsaniz birazYok canım neden sorun teşkil etsin. Onemli olan düzenli artması. Tekrar kan verdin mi?
Adetimin 37. GunundeCanım kan verip kontrol edeceksin içinin rahat etmesi bunun başka yolu yok. 48 saatte bir en az %60 artış olması lazım. Sen kaç gün gecikmeyle bu değerii gördün? Keşke bugun verseydin kan.
Canım kan verip kontrol edeceksin içinin rahat etmesi bunun başka yolu yok. 48 saatte bir en az %60 artış olması lazım. Sen kaç gün gecikmeyle bu değerii gördün? Keşke bugun verseydin kan.
Inanki akışına birakirsan kafaya takmazsan hic bisey olmaz15 marta kan verdim sağlık ocaginda beta hcg değerim 2959 çıktı bir sonra ki gün kan verdim acile gittim tekrar 4256 çıktı 5.5 haftalık çıktı doktor keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışı dedi ama yine sonraki gün kan verdim saglik değerim 3752 düşmüş üst üste 3 gün kan verdim en son verdgimde düşmüş degerim cuma tekrar gittm özelde kese göründü ama beta hcg düştü korkuyorm bilgi verirseniz çok sevinirim