- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
- Konu Sahibi Dilara0909
-
Çiçeğim sanıyorum kimyasal gebelikKızlar adetim 4 gün kala beta yaptırdım 26 çıktı sonra tam adet günü yaptım 43 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptırdim 42.17 çıktı dktr gebelik devam ediyor sağlıklı değilse vücut atacak diyo böyle düzensiz beta olup sağlıklı şekilde devam eden oldumu
Umarım düzenli artış olurKızlar adetim 4 gün kala beta yaptırdım 26 çıktı sonra tam adet günü yaptım 43 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptırdim 42.17 çıktı dktr gebelik devam ediyor sağlıklı değilse vücut atacak diyo böyle düzensiz beta olup sağlıklı şekilde devam eden oldumu
Peki ne zaman kendini atar yada nasıl atarÇiçeğim sanıyorum kimyasal gebelik
1-2 güne sökülür diye tahmin ediyorumPeki ne zaman kendini atar yada nasıl atar
Dktr hiç bir şekilde olumsuz konuşmuyor ben.icin kanda hala gebelik devam ediyor diyo bende şaşırdımUmarım düzenli artış olur
Muhtemelen kanamanız başlar o şekilde atılır vücuttanPeki ne zaman kendini atar yada nasıl atar
Hayirlsii Rabbimden zaten pazar günü yine test istedi1-2 güne sökülür diye tahmin ediyorum
Muhtemelen kanamanız başlar o şekilde atılır vücuttanAllah hakkınızda hayırlısını versin
Tabi sağlıksız gebelikmiş döllenen yumurta rahime tutunuyor ve rahim bir takım testlere tabi tutuyormuş sağlıklı mı değil mi diye sağlıksız ise kendiliğinden atıyormuş Rabbimin bir lütfu işteHayirlsii Rabbimden zaten pazar günü yine test istedi
Pazar günü belli olur insTabi sağlıksız gebelikmiş döllenen yumurta rahime tutunuyor ve rahim bir takım testlere tabi tutuyormuş sağlıklı mı değil mi diye sağlıksız ise kendiliğinden atıyormuş Rabbimin bir lütfu işte
Yok artmıyor yani son 48 saatte hiç artmadı stabil 4 gün sonra test istedi rabbim hakkımda hayırlı si ne ise onu versinGün aşırı değer x2 kat kadar artması gerekiyor. Düşüyorsa kimyasal olma ihtimali yüksek, düşmüyor ama 2 katı da artmıyorsa doktora görünün dış gebelik ihtimali olabilir.
Insallah sağlıklıdır
rahim sağlıksız embriyoyu bedende tutmuyor, sağlıksız ise büyümemesi inanın daha iyi, sonrası daha yıpratıcı.Yok artmıyor yani son 48 saatte hiç artmadı stabil 4 gün sonra test istedi rabbim hakkımda hayırlı si ne ise onu versin
İnşallah cnmmmrahim sağlıksız embriyoyu bedende tutmuyor, sağlıksız ise büyümemesi inanın daha iyi, sonrası daha yıpratıcı.
4 gün sonra hayırlısı olur inşallah
Kızlar adetim 4 gün kala beta yaptırdım 26 çıktı sonra tam adet günü yaptım 43 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptırdim 42.17 çıktı dktr gebelik devam ediyor sağlıklı değilse vücut atacak diyo böyle düzensiz beta olup sağlıklı şekilde devam eden oldumu
Düşen beta artmaz canm. Yüksek ihtimal kimyasal gebeliktir.Kızlar adetim 4 gün kala beta yaptırdım 26 çıktı sonra tam adet günü yaptım 43 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptırdim 42.17 çıktı dktr gebelik devam ediyor sağlıklı değilse vücut atacak diyo böyle düzensiz beta olup sağlıklı şekilde devam eden oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?