Beta HCG bakarmisiniz

Dilara0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
181
49
48
37
Kızlar adetim 4 gün kala beta yaptırdım 26 çıktı sonra tam adet günü yaptım 43 çıktı ve iki gün sonra tekrar yaptırdim 42.17 çıktı dktr gebelik devam ediyor sağlıklı değilse vücut atacak diyo böyle düzensiz beta olup sağlıklı şekilde devam eden oldumu

Çiçeğim sanıyorum kimyasal gebelik

Umarım düzenli artış olur

Hayirlsii Rabbimden zaten pazar günü yine test istedi
Tabi sağlıksız gebelikmiş döllenen yumurta rahime tutunuyor ve rahim bir takım testlere tabi tutuyormuş sağlıklı mı değil mi diye sağlıksız ise kendiliğinden atıyormuş Rabbimin bir lütfu işte

Gün aşırı değer x2 kat kadar artması gerekiyor. Düşüyorsa kimyasal olma ihtimali yüksek, düşmüyor ama 2 katı da artmıyorsa doktora görünün dış gebelik ihtimali olabilir.

Insallah sağlıklıdır

Yok artmıyor yani son 48 saatte hiç artmadı stabil 4 gün sonra test istedi rabbim hakkımda hayırlı si ne ise onu versin

Yok artmıyor yani son 48 saatte hiç artmadı stabil 4 gün sonra test istedi rabbim hakkımda hayırlı si ne ise onu versin
rahim sağlıksız embriyoyu bedende tutmuyor, sağlıksız ise büyümemesi inanın daha iyi, sonrası daha yıpratıcı.

4 gün sonra hayırlısı olur inşallah

Düşen beta artmaz canm. Yüksek ihtimal kimyasal gebeliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…