Beta hcg bakarmısınız??

Ne tedavisine başladin tüp bebek falan mi, bide niye olmadi benjm esimde sperm sorunu var benimde tüplerim tikaliydi diye olmuyodu
Yok hayır eşimde de bende de sorun yok bende pcos bardı ama ultrasonik görüntü sadece hormon problemleri falan yok bütün sonuçlarım temiz bu ay klomen ovitrelle kullandım 2 gün önce iğne kullandım bakalım deniyoruz şimdi de Rabbim inşallah nasip eder

Teşekkür ederim güzel dileklerin için bende ilk defa gebe kaldım ama sevincim sadece bir hafta sürdü regl olduğumu görünce oturup saatlerce ağladım ama dediğiniz gibi sağlıksız bir gebelik olacağına erkenden benden gitmesi en hayırlısıdır belkide ama hevesim umutlarım yerle bir oldu. Rabbim en kısa zamanda aldığının yerini doldursun inşallah. Hem size hem bana hemde isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin şnşallah çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar femaranın üzerine 15 temmuz sabah 11 de catlatma iğnemi vuruldum gün aşırı ilişki oldu bugün itibariyle tam 9 gün oldu inanılmaz kasık ağrım var içimde garip bi his var erken gebelik testi yaptığımda sonuc tamamen negatifti bugun dayanamadım ve kan vermeye gittim BETA HCG : 1.53 ama her gittiğimde değerim 0.100 cıkıyordu olma artma ihtimali varmı cokmu erken gittim?
İnşallahh gebelik vardır canım 🤗 bende 1 hafta önce kan testi verdim 3.4 çıktı. Bugünlerde tekrar yapıcam testi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Ay maşallah çok sevindim hayırlı olsun canım😍 ben adet oldum maalesef 🥲2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım o da silik çıkınca umutlandım. Ama akşamına adet gördüm
Lütfen caninizi sıkmayın bir gün olacak inanıyorum sadece bol dua bol sabır hayatta herkesin sınavı farklı demek ki sizin için doğru zaman bu zaman değilmiş çok doğru olacak zamanınız da gelecek çok inanıyorum tıp çok gelişti artık her şeyin bir çözüm yolu var ne zaman ne olacağı gerçekten hiç belli olmuyor

Lütfen caninizi sıkmayın bir gün olacak inanıyorum sadece bol dua bol sabır hayatta herkesin sınavı farklı demek ki sizin için doğru zaman bu zaman değilmiş çok doğru olacak zamanınız da gelecek çok inanıyorum tıp çok gelişti artık her şeyin bir çözüm yolu var ne zaman ne olacağı gerçekten hiç belli olmuyor
Çok teşekkür ederim ya mesajınız gerçekten çok mutlu etti beni 🥰 doğru söylüyorsunuz tabi hayırlısı buymuş demekki. Yeni evliyim daha aslında illa çocuk olsun diye uğraşmıyorduk sadece belirtiler olunca haliyle bir heyecan oldu umut oldu. Kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah. Sizinki de hayırla sağlıkla gelir inşallah 🌸

Back
X