• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta-hCG bakarmisiniz

defnez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
38
arkadaslar merhabalar benim adet günüm 26 ocakta 29 da bittim 8 gun sonra tekrar kahverengi lekelerim oldu cuma gunu hastaneye gittim acile Beta-hCG değerim 693 cıktı ne oluyor bu kadar erken bir gebelik belli olur mu

Eklentiler

• Screenshot_20260206_165415_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20260206_165415_Samsung Notes.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 243
Muhtemelen adet öncesinden hamilelik söz konusu olmuş yoksa mümkün değil çıkmaz dış gebelik olmaması adına takip edin kesinlikle

Bugün de imkanınız varsa baktırın 48 saat olmuş en az yüzde 60 artması lazım artmiyorsa takip edilmesi gerekiyor canım

Muhtemelen adet öncesinden hamilelik söz konusu olmuş yoksa mümkün değil çıkmaz dış gebelik olmaması adına takip edin kesinlikle
Çok teşekkürler bugun doktora gittim 3 gun sonra keseye bakılacak

benim beta hcg m 19 ocakta 1.20 çıkmıştı hamile olmadığımı öğrendim adetim 1 hafta geçince test yaptırdım 5 şubatta 3183 çıktı ilk haftalarında olduğumu düşünüyorum sizce bu kadar yüksek çıkması normal mi acaba

benim beta hcg m 19 ocakta 1.20 çıkmıştı hamile olmadığımı öğrendim adetim 1 hafta geçince test yaptırdım 5 şubatta 3183 çıktı ilk haftalarında olduğumu düşünüyorum sizce bu kadar yüksek çıkması normal mi acaba
Son adet tarihi ne ?

Bugün itibari ile son adet tarihine göre 6+4 sün canım. Doktora gidersen hem bebeği hem keseyi görebilirsin . Benim adet 1 hafta geçtiğinde 5000 e yakındı . Değerin gayet güzel bence fazla değil eksikte değil döllenme zamanına göre artık olmuştur .
Sağlıkla gelsin ✨

Ben de kan testi verdim 290 çıktı. Yarın doktora randevu aldım. Ama bir sonraki haftayı mı beklemeliyim acabs?

Back
X