Beta hcg bakarmısnız

Sınırdan yüksek çıkmış aslında, hem de 5 gün kala. Var gibi görünüyor şu an.

çok yeni ama var sanırım. 20ye kadar gri alan olarak geçer. Net gebe denilmez ama adetine de daha gün vardır. 2 gün sonra tekrar test ver kuzum. Bakalım yükselecek mi

Merhaba kızlar benim de adetim 6 gün geçtikten sonra beta hcg 511 çıktı sizce iyi mi doktor kese göremedi ama 3 hafta sonra gel dedi korkuyorum bişey olur mu

Merhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle

Merhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle
Ben de düşük diye dert ediyorum benim ilk 15 iki gün sonra 23 çıktı bende de belirsizlik var . Belirsizlik çok kötü

başka doktora daha görüneblirsin normalde 1500 beta ile keseyi görüyorlar, ama belki kişiden kişiye değişen bir durum sözkonusu olabilir, emin olmak için bir doktora daha gitmekte fayda var bence

Back
X