İnşallah rabbim isteyen herkeze versin inşallah vardırSınırdan yüksek çıkmış aslında, hem de 5 gün kala. Var gibi görünüyor şu an.
İnşallahİnşallah rabbim isteyen herkeze versin inşallah vardır
Belirtilerin nelerdi canımAdetime 5 gün kala beta hcg verdim 8 cıktı sizce varmı hamilelik
Gögüslerim sızladı birde çok halsizlik belim agrıdıBelirtilerin nelerdi canım
Teşekkür ederimGögüslerim sızladı birde çok halsizlik belim agrıdı
Ben de düşük diye dert ediyorum benim ilk 15 iki gün sonra 23 çıktı bende de belirsizlik var . Belirsizlik çok kötüMerhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle
Doktor ne dedi pekiBen de düşük diye dert ediyorum benim ilk 15 iki gün sonra 23 çıktı bende de belirsizlik var . Belirsizlik çok kötü
Bekleyip göreceğiz dedi tekrar istediDoktor ne dedi peki
İki günde bir kan istediDoktor ne dedi peki
Benim de değer yüksek ama kese görünmüyor tekrar kan alacaklar yarın. Sanırım erken sevindimİki günde bir kan istedi
Valla belirsizlik çok kötü bı süreçte zor hayırlısı olsun artık ne diyelim çok yıpranıyoruzBenim de değer yüksek ama kese görünmüyor tekrar kan alacaklar yarın. Sanırım erken sevindim
başka doktora daha görüneblirsin normalde 1500 beta ile keseyi görüyorlar, ama belki kişiden kişiye değişen bir durum sözkonusu olabilir, emin olmak için bir doktora daha gitmekte fayda var benceMerhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?